Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin 5. sezonunda ilkleri yaşayacaksınız!

Savaşçı dizisinin 5. sezonunda ilkleri yaşayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle yeniden buluşmaya başlayan Savaşçı, ekrandaki tek asker dizisi olma unvanını sürdürüyor. 4 sezonu geride bırakan ve birbirinden başarılı bölümlere imza atan dizi, Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin’in ayrılmasından sonra yenilenen bir kadro ile izleyici karşısına çıktı.

Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Serenay Aktaş ve Ediz Hun’un katıldığı 5.sezonda Sarp Levendoğlu ile Murat Sezerli de başrollerde yer almaya devam ediyor.. Dizide Alpay İbrahim Kopuz karakterine hayat veren Murat Serezli, Kamera Arkası programına konuştu.

Dizinin başarısını anlatan Serezli, “Türk insanına uzun zamandır görmek istediği Mehmetçiğin kahraman hikayesini, fedakarlığını, savaşçılığını, aldığı sorumluluğu nasıl yerine getirmek için ne zorluklara göğüs gerdiğini anlattığı için, zaten çok başarılı” diye konuştu.

Dizinin çekimlerinin devam ettiği Eskişehir’in tüm ekibi etkileyen soğuklarından bahseden ve zorlandıklarını da ifade eden Murat Serezli, yeniden izleyicilerle buluştukları için de çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Savaşçı dizisinin 5. sezonunda ilkleri yaşayacaksınız! 7

5.sezonda Kılıç Timi’nde önemli bir değişim yaşandı. 6 karakter diziden ayrıldı. Bunlardan Berk Oktay’ın canlandırdığı Kağan Bozok ile Gaye Turgut Evin’in hayat verdiği Çiğdem Ülgen çok önemli karakterlerdi.

Murat Serezli, 6 kişinin ayrıldığını ama ekibe de yeni isimlerin dahil olduğunu hatırlattı. Oyuncu, “Kılıç Timi’ne 4 yeni asker katılıyor. Tamer Karadağlı ve Ediz Hun dizimize geliyorlar. Onlar çok dikkat çekici ve ilginç karakterler yaratacaklar” ifadesini kullandı.

5. yeni sezonda izleyicinin neler bulacağına yönelik soruyu yanıtlayan usta oyuncu, şöyle konuştu:

“5. sezon kim bilir bizi neler bekliyor ama, her zaman olduğu gibi askerlerimizin o sahada gösterdiği, dışsal çatışmalarına eşlik eden iç çatışmalarını, dertlerini, tasalarını, hüzünlerini ve arzularını, eksikliklerini,kazançlarını da izleyeceğimiz, bol bol heyecanın, aksiyonun olduğu bir sezon olacak.”