Ana sayfa Sosyal Medya Gülümse Kaderine dizisini sırtlayan çiftimiz ne kadar da cool! Ekin ile Yaren favori dizi çifti oluyor!

Gülümse Kaderine dizisini sırtlayan çiftimiz ne kadar da cool! Ekin ile Yaren favori dizi çifti oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Gülümse Kaderine dizisinde yeni bir çift doğdu! Fox TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Gülümse Kaderine dizisi reytingler noktasında çok iyi başlangıç yapamamış olsa da hikayesi ilerledikçe sosyal medya gücünün arttığını gözlemliyoruz. Dizi her hafta daha iyi sonuçlar almaya aday gözükürken, izleyicilerin tepkilerine bakıldığı zaman da hikayenin tuttuğu anlaşılıyor.

Bahar Şahin ile Sude Zülal Güler ikilisinin başrolünde yer aldığı Gülümse Kaderine dizisinin üçüncü bölümü 11 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlandı. Hikayesi ile izleyicilerini yine fazlasıyla etkileyen dizi için sosyal medya ortamında da binlerce paylaşım yapıldı. Bu paylaşımlar arasında özellikle de Doğan Bayraktar’ın canlandırdığı Ekin karakteri ile Sude Zülal Güler’in canlandırdığı Yaren karakterlerinin etkileşimi dizi izleyicilerinin heyecanını fazlasıyla artırıyor.

Gülümse Kaderine dizisini sırtlayan çiftimiz ne kadar da cool! Ekin ile Yaren favori dizi çifti oluyor! 9

Sosyal medya ortamında “EkYar” etiketleri açıldı ve yeni dizi çiftinin doğuşu da müjdelendi… “Çok cool bir çift olacaksınız” diye yorum bırakan Gülümse Kaderine dizisi hayranları, bu ikilinin uyumunu da çok beğendiklerini ifade ediyor.

Sude Zülal Güler adına başrol ağırlığı taşıyan daha önceki başarılı rolleri de dikkate alındığında, oyunculuk noktasında kendisini daha da çok geliştirdiğini gösteren bir gözlemimizi de paylaşmak isteriz.

Sude Zülal Güler, dizinin çekimleri başlamadan önce Yaren karakteri için özel çalışma yaptı. Oyuncu, “Empati kurmaya çalıştım karaktere hazırlanırken, bakışına bile çalıştım” diye konuştu. Karakteri mücadeleci, dürüst ve inatçı olarak yorumlayan genç oyuncu, Yaren’i iyileştirecek olan şeyin ise masum duygular olduğunu söylüyor.

Gülümse Kaderine dizisini sırtlayan çiftimiz ne kadar da cool! Ekin ile Yaren favori dizi çifti oluyor! 10

Doğan Bayraktar da Ekin karakterinde gayet başarılı bir performans ortaya koyuyor. Dizilerin yükselmesi için özellikle böyle etkili çiftlerin ortaya çıkması şart. Dizi hayranları da bu çiftler üzerinden sosyal medyada yaptıkları etkileşimler ile dizinin yayılmasına katkıda bulunuyor.

Doğan Bayraktar, Ekin karakterinin özelliklerini sıraladı ve izleyicilerin de onu seveceğini şu sözlerle ifade etti: “Ekin mağrur, sakin duruşlu, başarılı genç bir adam. Oldukça zeki ve bazen zekasını insanların üzerinde üstünlük kurmak için bir silah olarak kullanabiliyor. Ben insanların Ekin’i seveceğini ama bazı ön yargılarına anlam veremeyeceğini düşünüyorum. Bu yargıların sebebi de zamanla izleyicinin anlayacağı şeyler olacak.”

11 Mayıs Çarşamba akşamı da Gülümse Kaderine dizisi için on binlerce mesaj paylaşıldı. Türkiye gündeminde ilk sırayı alan ve sosyal medya rüzgarını arkasına aldığını gösteren dizi adına bu önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Gülümse Kaderine dizisini sırtlayan çiftimiz ne kadar da cool! Ekin ile Yaren favori dizi çifti oluyor! 11

Ekin ile Yaren karakterlerinin yeni favori dizi çifti olarak şimdiden sosyal medyada öne çıkmış olması, dizinin gidişatını da çok olumlu etkileyecek bir gelişme olarak görülüyor.