Ana sayfa Dizi Fragmanları Güçlü kadrosuyla çok konuşulan Gülümse Kaderine adlı yeni dizinin ilk fragmanı yayınlandı!

Güçlü kadrosuyla çok konuşulan Gülümse Kaderine adlı yeni dizinin ilk fragmanı yayınlandı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz döneminde izleyiciyle buluşacak ikinci dizisi Gülümse Kaderine’nin oyuncu kadrosu tamamlandı. Çekimleri Bursa ve İstanbul’da devam eden dizinin ilk tanıtım videosu çok dikkat çekecek.

Fox TV’de yayınlanacak “Gülümse Kaderine” dizisinin yapımını Avşar Film, yapımcılığını ise Şükrü Avşar üstleniyor. Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat hikayesini konu alan diziyi Burcu Över kaleme alıyor, yönetmen koltuğunda ise deneyimli isim Aytaç Çiçek oturuyor.

Dizinin başrollerini Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Doğan Bayraktar ve Mine Tugay paylaşırken, oyuncu kadrosunda ayrıca Erkan Meriç, Burak Sergen, Ahu Sungur, Yalçın Hafızoğlu, Aslı Sümen, Ülkü Hilal Çiftçi, Nazan Diper, Aslı Samat, Gamze Demirbilek, Sevinç Kumaş, Aysima Zeynep Erişir, Alina Akçay yer alıyor.

İlk tanıtımı yayınlan dizide yetimhanede büyüyen Eda karakterini canlandıran Bahar Şahin ve Yaren karakterini canlandıran Sude Zülal Güler çok iyi arkadaş iki genç kızdır. Yetimhane müdürü Eda’yı kovmak ister, Yaren bu duruma karşı çıkar ve “Eda giderse ben de giderim” diyerek rest çeker.

Yetimhanedeki arkadaşları onları bırakmak istemese de iki genç kız zorlu geçecek bir hayat savaşı sürecinde yalnızdırlar. “Şu dünyada bir şekilde mutlu olucaz” diyerek ayakta durmak için ellerinden geleni yapacak olsalar da nereye gideceklerini, nerede kalacaklarını, bu durum karşısında ne yapacaklarını bilemezler.

İki genç kızın hayatla ilgili mücadeleleri izleyeceğimiz Gülümse Kaderine dizisi yakında Fox TV ekranında…