Ana sayfa Sosyal Medya Sude Zülal Güler’in yeni dizisi, kariyer zıplaması için büyük fırsat sunuyor!

Sude Zülal Güler’in yeni dizisi, kariyer zıplaması için büyük fırsat sunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sude Zülal Güler, gençliği ve enerjisi ile kısa sürede izleyicilere kendisini sevdirmeyi başardı. 2015 yılında Mayıs Kraliçesi isimli dizideki Pınar karakteri ile setlere adım atan oyuncu, ardından ise Muhteşem Yüzyıl Kösem’de yer almıştı.

Kesif isimli sinema filmi ile bu alanda da kendini gösteren oyuncu, 2020 yılında büyük şanssızlık yaşadı. Tolgahan Sayışman ile başrolünde yer aldığı Şeref Sözü isimli dizi çok iddialı bir proje olarak ortaya çıksa da, çok düşük gelen reytingler nedeniyle başrolde kendini kanıtlama fırsatını bulamadı. 4 bölüm süren bu diziden sonra Öğrenci Evi isimli dijital yapımda yer alan oyuncu, geçen yaz aylarında ise Kazara Aşk isimli dizide yine başrolde yer aldı.

Simal karakteri ile Kazara Aşk gibi romantik komedi dizisinde bu tür dizilerde de iyi işler yapabileceğini gösteren Sude Zülal Güler, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Ümit Kantarcılar ile başrolünde yer aldığı dizinin 13 bölüm sürmesi de bir başka şanssızlık oldu.

Sude Zülal Güler'in yeni dizisi, kariyer zıplaması için büyük fırsat sunuyor! 7

Sude Zülal Güler, şimdi kendisini daha çok öne çıkartacak yeni bir dizi için hazırlanıyor. Masum ve Güzel isimli yapımda başrolü Bahar Şahin ile paylaşacak olan genç oyuncu, Yaren isimli karakteri canlandıracak.

Bahar Şahin’in canlandırdığı Eda ile Yaren, yetimhanede büyüyen ve hayata yeni atılan iki genç kadın olarak birbirinden farklı trajik olaylarla karşılaşacak. Dizinin çekimleri başladı. Öncelikle Bursa’da yetimhane dönemi için yapılan çekimler tamamlandı. Ekip daha sonra da İstanbul’a geçti, çekimlere burada devam ediyor.

Burak Sergen ile Ertuğrul Postoğlu’nun da dizide yer alacaklarının ortaya çıkması ile birlikte, çok iyi bir kadronun oluşturulduğunu söylemek lazım.

Mine Tugay, Ahu Sungur, Yalçın Hafızoğlu, Doğan Bayraktar, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Hazan Diper, Aslı Samat, Sevinç Kumaş gibi isimler de Masum ve Güzel dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Erkan Meriç’in uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönmesi geçen sezon Savaşçı ile gerçekleşti. Şimdi oyuncu, 1 yılın ardından yeniden hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.