Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin, yeni dizisinin setinden ilk fotoğrafı paylaştı!..

Bahar Şahin, yeni dizisinin setinden ilk fotoğrafı paylaştı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı ‘Ceren’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ve büyük bir hayran kitlesi edinen Bahar Şahin Masum ve Güzel dizisiyle yeniden ekranlara dönecek olmanın mutluluğunu yaşıyor. Fox TV’ye geçen dizinin adı ise Gülümse Kaderine olarak değiştirildi.

Dizinin çekimlerine Şubat ayında başlanmıştı. Bahar Şahin, canlandırdığı ‘Eda’ karakterinin fotoğrafını ilk kez instagram hesabından paylaştı. Oyuncunun paylaşımı hayranlarını heyecanlandırdı.

Fotoğrafa, ‘Eda. Soyadı daha belli değil’ yazan oyuncuya kısa sürede yüzlerce yorum yapıldı. Hayranları fotoğrafın altına, ‘Hoş geldin Eda seninle gülüp ağlayacağız, seni asla yalnız bırakmayacağız!’ şeklinde destek veren yorumlarda bulundular.

Bahar Şahin Masum ve Güzel dizisinin setinden ilk fotoğrafı paylaştı!.. 84

Bahar Şahin’e yeni dizide başrolde Sude Zülal Güler eşlik ediyor. Bahar Şahin’in canlandırdığı ‘Eda’ ile Güler’in canlandırdığı ‘Yaren’, yetimhanede büyüyen ve hayata yeni atılan iki genç kadın olarak birbirinden farklı trajik olaylarla karşılaşacak.

Dizinin yetimhane dönemi için Bursa’da yapılan çekimleri tamamlandı. Ekip çekimlere İstanbul’da devam ediyor. Yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in üstlendiği dizinin senaryosu ise daha önce Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi dizilerine imza atan Burcu Över’e ait. İzleyiciyle buluşacağı kanal henüz açıklanmayan dizinin isminin yayından önce değişebileceği belirtiliyor.

Dizide Mine Tugay, Ahu Sungur, Burak Sergen, Ertuğrul Postoğlu, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Doğan Bayraktar, Aslı Sümen, Hazan Diper, Aslı Samat ve  Sevinç Kumaş rol alıyor.

En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ‘Hızır Ali Çakırbeyli’ karakterini canlandıran Yalçın Hafızoğlu, Gülümse Yeter dizisinde Bahar Şahin ile partner olarak yer alacak ve iki oyuncunun uyumu şimdiden merak konusu oldu.