Ana sayfa Dizi Haberleri Adı değişen Masum ve Güzel dizisinin yayınlanacağı kanal belli oldu!

Adı değişen Masum ve Güzel dizisinin yayınlanacağı kanal belli oldu!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Avşar Film’in bir ay önce çekimlerine başladığı, güçlü kadrosuyla dikkat çeken Masum ve Güzel dizisinin yeni adı ve yayınlanacağı kanal belli oldu. Dizinin ilk bölüm çekimi tamamlandıktan sonra kanalın belli olacağı konuşuluyordu ve dizinin FOX TV’de yayınlanacağı duyuruldu.

Yeni adının “Gülümse Kaderine” olduğu dizinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek, senaristliğini ise Burcu Över yapıyor. Dizide Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Ertuğrul Postoğlu, Doğan Bayraktar, Erkan Meriç, Mine Tugay, Ahu Sungur, Nazan Diper, Aslı Samat ve Sevinç Kumaş gibi ünlü isimler rol alıyor.

Avşar Film yapımcılığında çekilen Gülümse Kaderine dizisinde yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat mücadelesi anlatılacak.

Adı değişen Masum ve Güzel dizisinin yayınlanacağı kanal belli oldu! 7
Masum ve Güzel dizisi olarak Kanal D’de yayınlanacağı iddia edilen projenin adı ve kanalı böylece değişmiş oldu. Özellikle Bahar Şahin’i yeniden ekranda görmek isteyen izleyiciler dizinin yayınlanacağı kanalı büyük bir merakla bekliyordu. Oyuncu kadrosunu ve hikayeyi şimdiden beğenen izleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda yeni kanalından memnun olduklarını dile getirdiler.

Fakat dizinin Gülümse Kaderine olan yeni ismini beğenenler de var, çok klişe bulanlar da… Yalnız henüz dizinin tam başlayacağı tarih belli değil. Zalim İstanbul’da Mine Tugay ve Bahar Şahin’in ölümcül mücadelesini unutmayan izleyiciler Gülümse Kaderine dizisinde bu iki oyuncuyu yeniden bir arada izleme şansı bulacak.