Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Saygı dizisinde Ercüment Çözer’in sözlerinden izleyen herkes payını alacak!

Saygı dizisinde Ercüment Çözer’in sözlerinden izleyen herkes payını alacak!

tarafından ker_def

Yerli yabancı seçkileriyle Türkiye’nin en sevilen dijital platformlarından BluTV’nin özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin 3. bölümü bugün yayınlanıyor. Diziden hemen önce yayınlanan ön izleme sahnesinde Ercüment Çözer’in (Nejat İşler) rehabilite merkezinde tuttuğu kurbanlarıyla sohbeti izleyen herkese günlük yaşamda karşılarına çıkan saygısızlıkları hatırlatacak!

Toplumsal bozulmayı, adalet sistemini, haksızlıkları son derece sert bir dille yansıtan BluTV’nin iddialı yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin yeni bölümü yine sosyal medyanın gündemine oturmaya hazırlanıyor. Ercüment Çözer’in Hasret’i (Rojda Demirer) kullanarak Savaş (Boran Kuzum) ve Helen’e (Miray Daner) ulaşmasıyla heyecanlı bir final yapan dizinin yeni bölümünden hemen önce ön izleme sahnesi yayınlandı.

Ercüment Çözer’in rehabilite merkezinden yayınlanan görüntülerde Çözer kurbanlarına yaptıkları saygısızlıkları hatırlatıyor. Sahnede yer alan diyaloglar izleyen pek çok kişiye “Bunu ben de yaşadım” dedirtirken, Çözer’in sert yöntemleri de çok konuşulacak.

Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can’ın kadrosunda yer aldığı Inter Medya imzası taşıyan, BluTV özel yapımı ‘Saygı’nın senaryosu Mehmet Ercan Erdem’in kaleminden çıkarken, yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Ali Taner Baltacı oturuyor.

‘Saygı’ yeni bölümleriyle her Salı saat 12.00’de sadece BluTV’de…