Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Saygı dizisinde saygısızlara yer yok!

Saygı dizisinde saygısızlara yer yok!

tarafından ker_def

Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can’ın buluştuğu BluTV özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin sanal galası dün gece gerçekleşti. Güçlü kadrosu, etkileyici hikayesi ve değindiği toplumsal konular ile çok konuşulacak olan dizi dün akşam sosyal medyanın gündemine otururken yayın günü için bir ön izleme sahnesi de yayınlandı.

BluTV’nin açıklandığı günden bu yana büyük merakla beklenen iddialı projesi ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin gizemli dünyasının kapıları dün akşam düzenlenen online gala ile ilk kez aralandı.

Anti-kahraman Ercüment Çözer’in yolunun, adalet mücadelesi içindeki Savaş (Boran Kuzum) ve Helen (Miray Daner) ile kesiştiği ve yozlaşmış bir toplumdaki saygısızlıklara, haksızlıklara karşı büyük bir savaşın açılacağı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin sanal galası oldukça yoğun ilgi görürken, ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ için sosyal medyada övgü dolu yorumlar yapılırken #BluTVdeSaygıVakti etiketi uzun süre Twitter Türkiye’de TT listesinde yer aldı.

Yayın gününe özel ön izleme!

Bugün yayın hayatına başlayacak olan dizinin hemen öncesinde yayınlanan ön izleme sahnesi Ercüment Çözer’in adalet sistemindeki kurallar ve yasalar hakkında seyirciyi çok daha fazla heyecanlandıracak ipuçlarıyla dolu.

Çözer’in toplumdan ayrıştırılması gerektiğini düşündüğü kurbanına verdiği soru kitapçığı, karşısındakinin toplum içindeki davranışlarında ne kadar saygılı davrandığından, kadına şiddete ne kadar meyilli olduğuna kadar birçok konuyu sorguluyor. Çözer bu sayede saygısızların topluma ne kadar uyumlu olduğunu ölçerken aynı zamanda karşısındakinin ne kadar eğitilebilir olduğu hakkında da fikir sahibi oluyor.

Inter Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, kadrosunda Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can’ın yer aldığı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ Ercan Mehmet Erdem’in kaleminden çıkarken, Ali Taner Baltacı rejisiyle buluşuyor. ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ bugün ilk bölümüyle saat 12.00’de sadece BluTV’de.