Ana sayfa Sosyal Medya Çocukluk dizisinde sihirli bir dokunuşa ihtiyaç var!

Çocukluk dizisinde sihirli bir dokunuşa ihtiyaç var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzlerken izleyicilerin fazlasıyla etkilendiği, duygularına hitap eden yapımlardan birisi de Çocukluk… Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan dizinin naif bir hikayesi var… Televizyon izleyicisinin olaysız, entrikasız, temposu düşük yapımları pek de sevmediği bilinir… Ancak Cocukluk yine de 4’lü reyting oranları elde ederek belirli bir grubu kendisine bağlamayı başarıyor.

Çocukluk dizisinin hikayesinin daha geniş bir çerçeveyi içirmemesi, küçük bir alanda olayların yaşanması biraz izleyici ilgisini azaltabilecek bir detay… Diziye yeni karakterler ve farklı hikayeler de lazım… Özellikle Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Mahir Boztepe’nin geçmişi ile ilgili detaylar mutlaka geniş bir şekilde işlenmeli…

Çocuk oyuncuların sergilediği başarılı performans dikkat çekerken, duygusal sahneler izleyicinin ekranda gözyaşı dökmesini sağlıyor. Bu tür sahnelerin fazlalaşması da diziye olan ilginin artmasını sağlayacaktır.

Düşük temposuna rağmen, toplumsal bir yaraya temas eden Çocukluk dizisinin kendisini toparlaması bekleniyor… Burcu Özberk’in biraz daha öne çıkması, çocuk oyuncuların duygusal sahnelerine yoğunlaşılması, her bir karakterin kendi hikayesinden önemli detayların verilmesi gibi eklemelerle Çocukluk dizisi toparlayacaktır.

Dizinin 4. yeni bölümü 30 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden yeni görüntüler de paylaşıldı. Mahir Boztepe’nin öne çıktığı sahneleri bolca izleyeceksiniz…