Ana sayfa Sosyal Medya Bu kadar da benzerlik olur mu, Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi çok şaşırttınız!

Bu kadar da benzerlik olur mu, Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi çok şaşırttınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, Akıncı dizisindeki partneri Büşra Develi ile birlikte Vogue dergisinin çekimlerinde yer aldı. Bir otoparkta yapılan çekimlerde, siyahlar içindeki iki ünlü isim Matrix’i andıran tarzları ile göz doldurdu. Bu tarzı beğendiğini söyleyen Büşra Develi, kendini rahat hissettiğini söyledi.

Şükrü Özyıldız ise “Siyah olsun bizim olsun” diyerek renk tercihi konusunda net konuştu. Renk tercihinin siyahtan yana olduğunu anlatan Büşra Develi, “Başka renkler giymek istesem de hep günün sonunda kendimi siyah giyerken buluyorum” diye konuştu.

Jean ve pantolonun kendisinde çok fazla olduğunun altını çizen Develi, uzun boylu olduğu için zor bulduğu ve bulduğu zaman da birkaç tane alarak sakladığını ifade etti.

Özyıldız, “Ben siyahı her zaman çok severim. O yüzden siyah olsun, bizim olsun” dedi. Şükrü Özyıldız, genelde spor ve basic kıyafetler tercih ettiğini söyledi.

Bu kadar da benzerlik olur mu, Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi çok şaşırttınız! 7

Çok fazla desen tercih etmediğini anlatan oyuncu, rollerinde ‘asla giymem’ diyeceği bir tarz olmadığını ifade etti. Özyıldız, özel hayatında ise marka olduğunu gösteren kıyafetleri ile giymeyi sevmiyor.

Büşra Develi kendisinin de tercihlerinin basic ürünler olduğuna vurgu yaptı. Develi, “Ben de basit parçalar ve rahat parçaları tercih ediyorum” dedi.

Çok düşük belli pantolonu ise Büşra Develi giymek istemediğini sözlerine ekledi.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz…