Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisi, başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız’a hayatında hiç yapmadığı bir şeyi yaptırdı!

Akıncı dizisi, başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız’a hayatında hiç yapmadığı bir şeyi yaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yakında izleyicilerle buluşması beklenen Akıncı dizisinin çekimlerine devam ediliyor. Uzun süredir gündemde olan dizinin başrollerinde Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi bulunuyor. Ağustos ayında sette çekimler başladı ve bugünlere kadar da titizlik içinde devam etti.

Akıncı’nın ilk fragmanı da yayınlandı ve büyük beğeni topladı. Şükrü Özyıldız hayranlarını ise yeni dizi de bir sürpriz bekliyor. Alice müzikalinde yer aldığı dönemde biraz kilolu görünen oyuncu, Akıncı dizisinde hayranlarının karşısına fit bir şekilde çıkacak.

Büşra Develi ile Şükrü Özyıldız, Vogue dergisinin çekimlerinin yapıldığı sırada atv’nin Dizi TV programına konuştu. Şükrü Özyıldız, Akınci dizisi için kendisini kampa aldığını ilk kez açıkladı.

Soru şöyle geldi: “Özel bir çalışmanız, spor aktiviteniz ya da beslenme düzeniniz var mı?”

Ünlü oyuncu, soruyu şu sözlerle yanıtladı: “Benim rolden ötürü oldu tabii ki. Ancak normalde de tabii ki biraz dikkat ediyorum ama hiç bu kadar disiplin yolculuğuna girmemiştim. Tabii ki spor yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. Tabii rolden dolayı, çünkü ben çok seviyorum yemek yemeyi. Az önce ne yesek diye konuşuyorduk, neler neler…”

Akıncı dizisi, başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız'a hayatında hiç yapmadığı bir şeyi yaptırdı! 7

Büşra Develi, rol arkadaşının kendi yemekleri ile sete geldiğini belirtti ve “Ben bile doydum onun yediklerine, gerçekten o kadar dikkat ediyor. Çok saygı duyuyorum yaptığı şeye. Hepimiz sette baklava yerken, Şükrü’nün kurabiyeyi kokladığını hatırlıyorum” dedi.

Büşra Develi de zaman zaman yemek yemeyi unuttuğunu söyledi. Şükrü Özyıldız araya girip, “Bir tas çorbayı bitiremiyor. Hemen doyuyor” diyerek detay verdi.

Bazı dönemlerde beslenme konusunda saldığı dönemlerde olduğunu anlatan Büşra Develi, Akıncı’ya başladığından bu yana spor dahil hiçbir şey yapmadığını da anlattı.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz…