Ana sayfa Sosyal Medya Şebnem Bozoklu yeni dizisi İyi Aile Babası için form tutuyor!

Şebnem Bozoklu yeni dizisi İyi Aile Babası için form tutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İyi Aile Babası isimli dizi yakında Kanal D ekranında izleyicilerin içini ısıtacak. Projenin başrolünde Çağlar Çorumlu ile birlikte Şebnem Bozoklu da bulunuyor.

Sit-com formatındaki komedi dizisinin okuma provaları başlamış ve sette de yoğun hazırlıklar yapılmıştı. Dizinin provalarında bir hayli eğlenen ekip, pandemi nedeniyle zor günler yaşayan vatandaşlarımızın yüzünü güldürmek amacıyla ekranda yeni bir işe adım atacak.

İyi Aile Babası dizisinin hazırlıkları devam ederken, Şebnem Bozoklu da form tutmaya çaba harcıyor. Ünlü oyuncu bu hafta için kendisine bir hedef belirledi. 3 kilo vermeye çaba harcayacak olan Bozoklu’ya yakın arkadaşı Rıza Kocaoğlu “Kesin verirsin kardeşim” diyerek destek çıktı.

Ünlü oyuncu mesajında şöyle yazdı: “Yeni bi haftaya 3 kilo verme hedefiyle giren bizlerden acaba kaçı hedefine ulaşırken, kaçımız kızarmış patatesin cazibesine kapılıp eleneceğiz?”

Bazı takipçileri ise bir haftada 3 kilo vermenin zor olduğunu belirten yorumlar yaptı. Ancak birçok takipçisi ünlü oyuncuya olumlu mesajları ile destek verdi.

Şebnem Bozoklu yeni dizisi İyi Aile Babası için form tutuyor! 7