Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil ve Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz daveti!

Pelin Akil ve Oktay Kaynarca’nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz daveti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6. sezonuyla yoluna devam ediyor. Dizinin yeni sezonu yine etkili sahnelerle sürüyor ve yeni katılan oyuncular da ekibe hemen ısındı…

Pelin Akil de ikiz kızlarının doğumu ve onların bakımı süreçlerinin ardından yeniden kariyerine dönüş yaptı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi sağlam bir diziyi tercih eden Akil, bunun meyvelerini de yemeye başladı. Dizi takipçileri ünlü oyuncuya sosyal medyada yoğun bir ilgi gösteriyor.

EDHO’ya Pelin Akil’in girişi de çok sert oldu. Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli’yi silahla yaralayan Bahar, ne kadar tehlikeli birisi olduğunu da anlatmış oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 168. yeni bölümüyle bu akşam ekrandaki yerini alacak. Dizi salı akşamları Masumlar Apartmanı’nın karşısında birinciliği kaptırmıştı. Oktay Kaynarca ve Pelin Akil ise instagram hesaplarından birlikte fotoğraflarını paylaştı ve takipçileri akşam atv ekranına davet etti.

Pelin Akil, “Benim gibi salı akşamını bekleyenleri bi görelim?” notunu yazdı. Akil’in bazı hayranları hiç izlemedikleri yapımı, kendisi katıldıktan sonra seyretmeye başladıklarını belirten yorumlar yaptı.

İşte ikilinin sette çekilen sempatik fotoğrafı:

Pelin Akil ve Oktay Kaynarca'nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz daveti! 7