Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’daki ayrılıkların arkasında ne var? Dizinin yeni oyuncusu Erdal Özyağcılar anlattı

Yasak Elma’daki ayrılıkların arkasında ne var? Dizinin yeni oyuncusu Erdal Özyağcılar anlattı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de dün akşam 84. bölümüyle ekrana gelen Yasak Elma dizisinin gelecek hafta yayınlanacak olan 85. bölümüyle birlikte adeta bir yaprak dökümü yaşanacak! Dizide Halit Argun’u oynayan Talat Bulut’un ayrılacağı duyulmuştu önce. Daha sonra 4 oyuncunun daha ayrılacağı haberleri şaşırtmıştı.

85. bölüm fragmanında Halit’in sinirlerine hakim olamayıp Yıldız’a saldırdığı, bu sırada müdahale etmeye çalışan Şahika ve Ender ile itişmeler sırasında merdivenden düştüğü görüldü. Halit’in bu kaza sonucu öleceği anlaşılırken, Yiğit, Kerim, Lila ve Kaya karakterlerinin diziden ne zaman ve nasıl gideceği ise merak konusu.

Yasak Elma'daki ayrılıkların arkasında ne var? Dizinin yeni oyuncusu Erdal Özyağcılar anlattı 9

Bu arada Yasak Elmam’ya bu ayrılıkların ardından 3 oyuncunun katılacağı öğrenilmişti. Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, dizinin yeni bölümlerinde ekranda olacaklar.

Erdal Özyağcılar, Yasak Elma’ya katılmasıyla ilgili olarak, bir mekan çıkışında karşılaştığı magazincilerle sohbetinde aynı zamanda diğer oyuncuların gidişiyle ilgili bilgilerini de aktardı.

Özyağcılar’ın tv100’de yayınlanan röportajında Talat Bulut’un ayrılığı ile ilgili bir takım iddiaların yazılıp çizildiği şeklindeki soru üzerine açıklaması şöyle oldu:

Yasak Elma'daki ayrılıkların arkasında ne var? Dizinin yeni oyuncusu Erdal Özyağcılar anlattı 10

“O konulara ben hiç girmiyorum. Ben sadece Talat Bey’in gayet iyi oyuncu olduğunu biliyorum. Başarıyla da Halit rolünü oynamıştır. Drama gereği, senaryo gereği de böyle bir sona karar vermişler. Öbür arkadaşlar için de öyledir.”

Usta oyuncu, dizinin yapım şirketi Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un oyuncularına değer veren bir kişi olarak önceden oyuncularla konuştuğu, durumu anlattığı ve senaryo gereği bu ayrılıkların yaşandığı açıklaması da dikkat çekti.

Yasak Elma'daki ayrılıkların arkasında ne var? Dizinin yeni oyuncusu Erdal Özyağcılar anlattı 11

Erdal Özyağcılar şöyle konuştu: “Fatih (Aksoy) oyuncusuna çok saygı duyan, seven bir yapımcımızdır. Öbürleriyle de konuşmuştur. Hiç aralarında herhangi bir ayrılmadan dolayı bir neden yoktur. Bu sadece, senaryonun artık 85 bölümden sonra yenilenmesi, yeni karakterlerin girmesi ki drama hep böyledir, seyircideki o heyecanı, o ‘şimdi ne olacağı’ ayakta tutmak için onlarla konuşulmuş, sonra da bu bir bayrak yarışı gibi bize geldi.”

Dün itibariyle yeni bölümlerin çekimlerinde yer almaya başlaması beklenen oyuncunun kim olarak diziye katılacağı ise büyük merak konusu. Berk Oktay’ın Çağatay isimli bir karakteri oynayacağı belirtilmiş ancak Gülenay Kalkan’ın rolü hakkında da bir bilgi verilmemişti.

İzleyip göreceğiz…

İşte Erdal Özyağcılar’ın röportajı…