Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Meriç Aral, Alican Yücesoy ve Berrak Tüzünataç’tan harika buluşma

Meriç Aral, Alican Yücesoy ve Berrak Tüzünataç’tan harika buluşma

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Meriç Aral, Alican Yücesoy ve Berrak Tüzünataç, arkadaşları Melikşah Altuntaş’ın da yer aldığı buluşmada Elle Türkiye dergisinin sayfalarına konuk oldu. Ünlü isimler pandemi sürecindeki yaratıcı keşiflerini ve eğlenceli sohbetleri ile derginin sayfalarından hayranlarına seslenecek.

Pandemi nedeniyle herkes faklı bir yönünü keşfetti, farklı hobiler edindi veya deneyimler yaşadı… 3 ünlü oyuncu da bu yaşadıkları deneyimi paylaşmak için Elle Türkiye dergisi için bir araya geldi. Derginin instagram hesabından da yapılan paylaşımda 3 ünlü ismin buluşmasının detayları anlatıldı.

Derginin tanıtım paylaşımını ünlü isimler de kendi hesaplarında yayınladı. Derginin tanıtım metnindeki şu ifadeler dikkat çekti: “Sahip olduğumuz değerleri yeniden tanımak, içimizdeki yetenekleri alkışlamak ve keşfetmenin yeni haline odaklanmak için doğru zaman dedik; bize moral veren, farklı yönleriyle ilham olan bu karizmatik grupla, Moda’da buluştuk….”

Ünlü isimlerin buluşması ile ilgili detayları derginin Aralık sayısında bulabilirsiniz. İşte o paylaşım ile ilgili derginin hesabından sunulan diğer ayrıntılar:

“Bu son sekiz ay hiç olmadığı kadar ortak yönümüz oldu. Evdeyiz. İş yapma düzenimiz, günlük hayatımız tamamen değişti. Küçük mutluluklar hiç bu kadar değerli olmamıştı. Her birimizin sosyal medyayı kullanma biçimi, izlediği filmler, takip ettiği kişiler artık daha farklı. Birlikte önemli keşifler yapıyoruz. Bunlardan biri de fotoğrafta gördüğünüz bu harika ekip. Aslında hepsini kariyerleri sebebiyle tanıyoruz. Fakat sosyal medya paylaşımları sayesinde beraber imza attıkları yaratıcı işlere de, eğlencelere de, sohbetlere de yakından şahit olduk. Moda’yı, kültür& sanat sahnesini, popüler dünyayı ve sosyal medyayı farklı bir açıdan bize gösterdiler.”

Meriç Aral, Alican Yücesoy ve Berrak Tüzünataç'tan harika buluşma 7