Ana sayfa Sosyal Medya Seda Bakan ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor, ilk tebrik teyze Hadise’den geldi!

Seda Bakan ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor, ilk tebrik teyze Hadise’den geldi!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Seda Bakan, en son geçen sezon Mucize Doktor isimli dizide Ferda karakterini canlandırmış ama 13 bölüm sonrasında aniden hikayeden ayrılmıştı. Oyuncu sonraki süreçte ise Netflix için Another Self isimli dizinin kadrosunda yer aldı.

2014 yılında Ali Erel ile dünya evine giren başarılı oyuncu 2019 yılının Ağustos ayında kızı Leyla’yı kucağına aldı. Sosyal medyada sık sık fotoğraflarını paylaşan Seda Bakan’ın kızı minik Leyla şirinliği ile bebekliğinden beri ilgi odağı olmuş durumda.

Seda Bakan, dün sosyal medya hesabı üzerinden “Yeni kız bebek yükleniyor… 4. ayla beraber hayata dönüş başlamıştır” notu düştüğü paylaşımıyla bebeğinin cinsiyetini de duyurdu. Burcu Kara, Merve Dizdar, Naz Göktan, İdil Fırat, Berfu Yenenler başta olmak üzere pek çok oyuncu arkadaşının ve hayranının tebrik yorumları yazdığı paylaşımda en dikkat çekenlerden biri de şarkıcı Hadise’ninkiydi.

Seda Bakan ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor, ilk tebrik teyze Hadise’den geldi! 8

Seda Bakan’ın yeni bebeğiyle ilgili yaptığı paylaşıma hikayesinde yer veren Hadise, kutlama mesajına ek olarak “Veee en sevdiği teyzesi yine ben olacağım” diyerek güzel oyuncuya ve çocuklarına olan sevgisini bir kez daha gösterdi.

Seda Bakan’ın eşi Ali Erel ve Hadise ile ortak arkadaşlarının bulunduğu, Hadise’nin sık sık Seda Bakan ile görüştüğü ve kızları Leyla ile fırsat buldukça oyunlar oynadığı biliniyor. Hatta güzel oyuncu böyle bir zamanda birlikte çektirdikleri fotoğrafı “Sonsuza dek en iyi arkadaşlar” notunu düşüp paylaşarak ne kadar iyi arkadaş olduklarını her ortamda dile getiriyor.

Seda Bakan ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor, ilk tebrik teyze Hadise’den geldi! 9