Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’in yeni diziler için yaptığı anlaşma kariyeri için bir dönüm noktası!

Hande Erçel’in yeni diziler için yaptığı anlaşma kariyeri için bir dönüm noktası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birbirinden ünlü isimler yeni projeler için Disney Plus ile anlaşmalar yapıyor. Bu isimlerden birisinin de Hande Erçel olduğu ortaya çıktı. En son Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan bu dizi sayesinde yurt dışında geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

Hande Erçel’in uluslararası bilinirliği de Disney Plus yetkililerinin onu kendi bünyelerine katması için önemli bir gerekçeydi. Birçok Türk dizi yıldızını kendisine bağlamaya başlayan Disney Plus için ortaya atılan bazı iddialar var ki, herkesi şaşırtacak düzeyde…

Yaz başında Türkiye’de yayınlara başlayacak olan Disney Plus’ın anlaşmalar yaptığı isimler arasında; Engin Akyürek, Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli, Pınar Deniz, Eda Ece, Aslı Enver, Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan gibi birbirinden farklı oyuncu bulunuyor.

Hande Erçel'in yeni diziler için yaptığı anlaşma kariyeri için bir dönüm noktası! 1

Disney Plus platformu için hazırlanacak yeni diziler ve sinema filmleri için oluşturulan bu ekran yüzü çeşitliliği içinde Hande Erçel de bulunuyor. Güzel oyuncunun yakında yeni bir dizisi için haberler görürseniz şaşırmayın. Çünkü Disney Plus tüm sektörü baştan sona etkileyecek adımlar atıyor.

Bir başka iddia ise bu ünlü isimlerin sadece Disney Plus için hazırlanan içeriklerde yer alması şartı… Milliyet gazetesi yazarlarından Sina Koloğlu, sosyal medya paylaşımında Disney Plus ile birlikte HBO platformunun da ünlü isimleri kendisine bağlamakta olduğunu duyurdu.

Sina Koloğlu, mesajında bu isimlerin sadece bu kanallar için iş yapacağı bilgisini de verdi. Koloğlu, şöyle yazdı: “Malum lira dolar karşısında pul durumunda. Ülkeye gelecek olan yabancı platformlar peynir ekmek gibi oyuncu bağlıyor. Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Hande Erçel mesela Disney ile, aynı şekilde Mahsun Kırmızıgül’ün de HBO ile anlaştığı söyleniyor. Bu isimler sadece bu kanallara iş yapacak.”

Hande Erçel’in de içinde yer aldığı bu ünlü isimlerin sadece Disney Plus için projelerde yer alması ve başka yayıncılar ile çalışmayacak olması çok önemli bir kırılma noktası.

Hande Erçel’in de Disney Plus’a içerik hazırlayan yapım firmalarından yakında yeni bir dizi için öneri alması kimseyi şaşırtmasın. Disney Plus, çok büyük bütçelerle ve çok iddialı anlaşmalar yaparak dizi sektöründe en büyük projeleri yapan yayıncı olmayı hedefliyor.