Ana sayfa Sosyal Medya Seda Bakan’ı Zeytin Ağacı dizisinin yeni sezonunda zorlu bir süreç bekliyor!

Seda Bakan’ı Zeytin Ağacı dizisinin yeni sezonunda zorlu bir süreç bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seda Bakan, Netflix’te yayınlanan ve büyük ilgi çeken Zeytin Ağacı dizisinde farklı bir karakter ile yer aldı ve çok da destek buldu. Dizi hayranlarının Leyla karakteri ile büyük ilgisini çeken oyuncu, ikinci sezon çekimleri için plan yapmaya başladı.

Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Füsun Demirel, Serkan Altunorak ile Boncuk Yılmaz’ın da başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Zeytin Ağacı dizisi yurt dışında Another Self ismi ile biliniyor ve Netflix’in en çok izlenen projelerinden birisi olarak öne çıktı.

Seda Bakan da ikinci sezonda etkili performansı ile dizide yine öne çıkması beklenen oyunculardan birisi. Yaz döneminde Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezon çekimlerinin yapılacağını anlatan oyuncu, “İki tane bebek ile hayat çok güzel geçiyor, çok eğlenceli, bol sesli” diye konuştu.

Henüz doğum kilolarından kurtulamadığını ve hala fazla kilosunun bulunduğunu anlatan oyuncu, Zeytin Ağacı dizisinin yeni sezonu için de şöyle konuştu:

“Ailecek gidecek, kızları da alacağım. Nasıl olacak çok merak ediyorum. Güzel olur herhalde.”

Kızları Leyla ve Ela ile birlikte dizi setine gidecek olan oyuncu, Ayvalık’taki çekimler de hem rolüne hem de kızlarına konsantre olmak zorunda olacağı için zorlu bir dönem yaşayacak.