Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Farah dizisi için Demet Özdemir’in sözleri kafa karıştırdı!

Benim Adım Farah dizisi için Demet Özdemir’in sözleri kafa karıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, 40. yaş gününü kutlayan Fatma Topbaş’ı yalnız bırakmadı. Oyuncu, son dönemde yeni dizi Benim Adım Farah’ın kadın başrolü olduğu yönündeki haberlerle anılıyor. Demet Özdemir hayranları da oğlunun tedavisi için mafyanın cinayet işlediği yerleri temizlemeye giden bir kadın karakterinde izlemek için şimdiden sabırsızlanıyor.

Benim Adım Farah dizisi aylardır Aslı Enver ile anılıyordu. Ancak dizinin çekimlerine az bir zaman kala ünlü oyuncunun hamile kalması ve projeden çekilmesinin ardından Demet Özdemir’e teklif gitti. Ünlü oyuncu da Fatma Topbaş ile buluşmasında kameralar tarafından görüntülendi ve dizi projesi ile ilgili soruyu da yanıtladı.

Benim Adım Farah dizisi için Demet Özdemir'in sözleri kafa karıştırdı! 7

Demet Özdemir’in bu yeni dizide başrolü Engin Akyürek ile paylaşacağı yönündeki iddialar da basında yer almaya başladı. Ünlü oyuncu bu konuda yaptığı açıklama ile son durumu hayranlarına anlattı.

Demet Özdemir, “Evet, çok üst üste böyle haberler çıktı. Net bir şey söylemeyi çok isterim. Görüştüğüm şeyleri hiç saklamadım. Ama şu anda görüşülüyor, ama bir şeye karar verilir, hangi iş olursa olsun, imza atılma aşamasına geldiğinde ben her şeyi çok güzel bir şekilde dile getirebileceğim” diye konuştu.

Demet Özdemir, bu sözleri ile birlikte Benim Adım Farah isimli dizi için görüşmelerin yapıldığını doğrulamış oldu. Tabii ki henüz projenin ön hazırlık aşaması ve hiçbir şey net değil.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin de bu yeni projede bir araya gelmeleri Benim Adım Farah dizisini çok özel bir noktaya taşıyacaktır.

Demet Özdemir, her şey netleşince konuyla ilgili daha detaylı konuşabileceğini belirterek, Benim Adım Farah dizisinde yer alma ihtimali olduğunu ifade etmiş oldu.

Oyuncunun hiçbir şeyin net olmadığı mesajı henüz dizi için hazırlık aşamasında bulunulduğu ve kesinleşmiş bir durumun oluşmadığını anlatıyor. İşte bu noktada Demet Özdemir hayranlarının da kafası karışmış gözüküyor.