Ana sayfa Dizi Haberleri İşte beklediğiniz ve özlediğiniz Aybüke Pusat vuruşu bu! Sıfırıncı Gün dizisi unutulmaz olabilir!

İşte beklediğiniz ve özlediğiniz Aybüke Pusat vuruşu bu! Sıfırıncı Gün dizisi unutulmaz olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Aybüke Pusat dizilere geri dönüyor, bu sefer tam da hayranlarının istediği gibi olacak! Çekimlerine başlanan Sıfırıncı Gün isimli aksiyon dizisinin hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu çok başarılı bir proje olmaya aday olduğunu gösteriyor. tv8’in yeni sezonda iddialı projelerinin başında gösterilen Sıfırıncı Gün, suç teması taşıyan bir hikayeye sahip. Amerika’da başlayan çekimler, Arnavutluk ve sonrasında da İstanbul’a uzanacak.

Dizinin başrolünde buluşan Engin Öztürk ile Aybüke Pusat, çok iyi bir seçim olarak değerlendiriliyor. İki ünlü isim daha önce de Netflix’te yayınlanan 50 m2 isimli dizide yine partnerlik yapmıştı. Dizi hayranları, ikiliyi bu sefer de bir televizyon dizisinde görecek olmaktan son derece memnun gözüküyor

Özgür ile Nisan karakterlerinin de yakında sosyal medyayı etkisi altına alması bekleniyor. Hazırlıklarına çok önceden başlayan Engin Öztürk, yeni rolü için bir hayli heyecanlı ve ortaya çok iyi bir proje çıktığı düşüncesini aktardı.

İşte beklediğiniz ve özlediğiniz Aybüke Pusat vuruşu bu! Sıfırıncı Gün dizisi unutulmaz olabilir! 8

Atasoy Koç’un senaryosunu yazdığı dizideki polis karakteri için ünlü oyuncu bir süredir özel bir hoca eşliğinde silah eğitimleri alıyor.

Aybüke Pusat da dizinin en son açıklanan oyuncularından birisi oldu ve Engin Öztürk ile partnerlik yapacak olması diziye olan ilgiyi bir kat daha artırdı. Aybüke Pusat’ın da böyle aksiyonu bol bir hikayede yer alması hayranlarını çok memnun etti.

1995 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, Medcezir isimli diziyle setlere adımını atmıştı. O Hayat Benim dizisindeki dram performansı ile popüler bir oyuncu haline gelen Aybüke Pusat, Söz dizisinde de Bahar karakteri ile aksiyon hikayesinin baş kahramanıydı.

İşte beklediğiniz ve özlediğiniz Aybüke Pusat vuruşu bu! Sıfırıncı Gün dizisi unutulmaz olabilir! 9

Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisinden sonra, Alef gibi yine hareketli ve mistik bir dizide izlediğimiz Aybüke Pusat, en son Hayaller ve Hayatlar isimli diziyle de hayranlarını yine memnun etmişti.

Sıfırıncı Gün dizisi oyuncunun yeniden aksiyona dönüşü olarak kabul ediliyor ve Nisan karakterinin detayları çok merak ediliyor.

Sıfırıncı Gün dizisinin Aralık ayı içinde izleyicilerle buluşmasının beklendiğini de belirtelim.