Ana sayfa TV Programları Seda Sayan, yeni sezonda Star TV’de izleyicilerle buluşacak

Seda Sayan, yeni sezonda Star TV’de izleyicilerle buluşacak

tarafından ker_def

Ekranların fenomen programı, sabahların vazgeçilmezi, bir televizyon klasiği Sabahın Sultanı Seda Sayan yeni sezonuyla bomba gibi dönüyor! Sürpriz ve heyecanın yeni sezonda da devam edeceği program çok yakında Star’da canlı yayınla başlıyor.

Bugüne dek birçok çifti evlendiren, aileleri ikna eden, yuvalar kuran efsane programda hem yeni hikayeler yer alacak, hem de destanlaşan aşk hikayelerinin devamı gelecek. Yeni yuvaların kurulmaya devam edeceği programda aksiyonun ardı arkası kesilmeyecek!

Türkiye’nin ilgiyle takip ettiği isimler Havvanur-Murat, Emre-Nurgül… Kahramanlarımızın hikayeleri kaldığı yerden devam edecek mi? Yoksa her şey sil baştan mı yazılacak? Sabahın Sultanı Seda Sayan’da fenomen haline gelen, aşk hikayeleriyle ekranların vazgeçilmezi olan isimler merak edilenleri canlı yayında anlatacak. Çarpıcı gelişmeler tüm gerçekliğiyle ekrana gelecek.

Kına törenleri yapılan Havvanur ve Murat nikah için aile onayı alabildi mi? En mutlu gününde babası Esef Bey’in ziyaretiyle hayatının şokunu yaşayan Havvanur gözyaşlarına boğulmuş, en büyük desteği nişanlısı Murat’tan görmüştü. Peki “Murat’tan çocuğum var” diyen Başak’ın iddiaları doğru mu? Merak edilen soruların cevapları canlı yayında son bulacak!

Suların bir türlü durulmadığı Emre ve Nurgül aşkında neler oluyor? Aileler bir araya gelebildi mi? Nurgül, Emre’nin nişan teklifini kabul edecek mi? Yoksa inatlaşma ve gurur bu aşkın sonu mu olacak? Hepsi ve daha fazlası Sabahın Sultanı Seda Sayan’ın yeni bölümlerinde yer alacak.

Türkiye’nin en güvenilir ismi Seda Sayan’ın sunumuyla ekrana gelen ve izlenme rekorları kıran Sabahın Sultanı Seda Sayan yeni sezonuyla çok yakında hafta içi her gün Star’da!