Ana sayfa Foto Galeri Seda Sayan, Zuhal Topal polemiğinde yeni gelişme

Seda Sayan, Zuhal Topal polemiğinde yeni gelişme

tarafından ker_def

Seda Sayan, Zuhal Topal polemiğinde yeni gelişme 7

Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki müvekkillerimiz aleyhine verilmiş herhangi bir mahkeme kararı bulunmamaktadır. Taraflar arasında devam eden çok sayıda dava bulunmaktadır. Konunun açıklak kazanması adına olayları kronolojik olarak tarif edecek olursak…

1. Zekeriya Atak isimli kişi Zuhal Topal’ın programında o sıralardaki memleketteki şehit cenazelerine gerekçe göstererek eğlenceli ortamı eleştiriyor.

2. Akabinde birden Zekeriya Atak’ın programdaki bu çıkışı müvekkilmerimiz Seda Sayan ve Erkan Çelik’in azmettirmesiyle yaptığı dair beyanlarını içeren bir video internete düşürülüyor. Zekeriya Atak bu videoda müvekkillerimizin kendisini aradığını hatta müvekkilimiz Erkan Çelik’in kendisine para dahi gönderdiğini iddia etmiştir.

Bunun üzerine Zekeriya Atak aleyhine müvekkillerimiz adına suç duyurusunda bulunulmuş, müvekkillerimizin hiçbir suretle Zekeriya Atak’ı aramadıkları ve para göndermedikleri görülerek Zekeriya Atak hakkında müvekkillerimiz aleyhine hakaret suçundan dava açılmış olup yargılanması İstanbul 55. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam etmektedir.