Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı, Çukur, Uyanış Büyük Selçuklu Yasak Elma… Biri var ki sosyal medyada tozunu attırdı!

Sefirin Kızı, Çukur, Uyanış Büyük Selçuklu Yasak Elma… Biri var ki sosyal medyada tozunu attırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonun başlamasıyla birlikte ekrandaki dizilerin kıyasıya reyting mücadeleleri de başladı. Aynı gün yer alan dizilerin birbirlerinden izleyici kapmak için yaptıkları çabalar, akıbetlerini de belirliyor. Her dizinin belli bir hedef kitlesi olsa da kimi zaman bazı dizilerin düşüş eğiliminde olmasıyla heyecanı arttıracak unsurlar ekleniyor senaryoya.

Pazartesi akşamları da müthiş bir rekabetin yaşandığı bir gün olmakta. Geçtiğimiz sezondan gelen Yasak Elma, Çukur ve Sefirin Kızı dizilerinin yanına bir de TRT1’de ekrana gelen ve iddialı bir yapım olan dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu eklendi. Pek çok ünlü ismi bünyesinde barındıran dizi, reytinglerde ilk sıraya yerleşmeyi başardı.

Bu arada Show TV’nin Çukur dizisi de reytingleriyle yine iddiasını sürdürmekte. Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, kısa süreli bir reyting kaybı yaşasa da yeniden yükselişe geçti ve iddialı bölümlerle devam etmekte.

Bir başka dizi de Star TV’nin Sefirin Kızı dizisi. Bu hafta ekrana gelen 23. bölümüyle reytingde, geçtiğimiz haftalarda yaşadığı düşüşün bir nebze toparlandığı görülüyor. Total’de 4., AB’de 6. sırada yer alan dizinin asıl birinci olduğu alan ise sosyal medya.

Sefirin Kızı, Çukur, Uyanış Büyük Selçuklu Yasak Elma... Biri var ki sosyal medyada tozunu attırdı! 8

Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde oynadıkları dizi, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle sosyal medyada adeta tozunu attırdı!

En yakın rakibi Çukur’un ileti sayısı arasındaki fark bile, Sefirin Kızı’nın kolay kolay sosyal medyanın gündeminden düşmeyeceğini gösteriyor. Üstelik Çukur’un son bölümünde Barış Arduç’un oynadığı Arık Böke’nin diziden ayrılışı vardı ki çok konuşulan bir konu oldu.

Sefirin Kızı, sosyal medyanın gözdesi olurken, Çukur 2., Uyanış Büyük Selçuklu 3., Yasak Elma 4. sırada yer aldı.

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinin tekrarının 5. sırada yer aldığı da dikkat çekti.

Sefirin Kızı, Çukur, Uyanış Büyük Selçuklu Yasak Elma... Biri var ki sosyal medyada tozunu attırdı! 9