Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz’de öyle bir bölüm geliyor ki, şaşırıp kalacaksınız!

Sadakatsiz’de öyle bir bölüm geliyor ki, şaşırıp kalacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisi Kanal D ekranında geçen hafta çok iyi bir başlangıç yaptı. Dizinin etkili hikayesi hemen izleyicide karşılık buldu. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı dizinin, ikinci bölümünde de reytinglerin yüksek gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

AB grubunda Kuruluş Osman’ı geçme ihtimali bulunan diziye Kanal D büyük önem veriyor. Medyapım ve Medova şirketlerinin ortak işi olan dizinin 2. bölümü de yine şaşırtacak sahnelerle dolu.

Melis Sezen’in canlandırdığı Derin, Asya’ya muayene olmaya gidiyor ve yasak aşkından bahsediyor. İzleyicileri ters köşe yapacak sahneler var.

Sadakatsiz 2. Bölümden 2. fragman yayınlandı. Derin, muayene olmak için Asya’ya geliyor! Şikayetlerinden söz eden Derin, bir ilişkisi olduğunu ve görüştüğü kişinin de evli olduğunu söylüyor.

Her şeyin farkında olan Asya ise sabırla onu dinliyor ve rengini belli etmiyor. Derin’in sözleri giderek daha da can yakıcı bir hal alınca ise Asya için her şey zorlaşmaya başlıyor.

Asya, Volkan’a ihanetini itiraf ettirmeye çalışıyor!

Olan biteni anlayan Asya, Volkan ile konuşmaya kararlıdır.

İhanetini itiraf ederse her şeyin eskisi gibi olacağını söyler.

Zira hala Volkan’ı sevdiğini dile getirir. Ancak bu çaba nafiledir. Volkan ihaneti itiraf etmeye yanaşmaz.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!