Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde senaristler çıldırdı, son kozlar ortaya döküldü!

Sefirin Kızı dizisinde senaristler çıldırdı, son kozlar ortaya döküldü!

tarafından ker_def

Star TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisinde 45. bölüm 22 Mart akşamı yayınlanacak. Dizide neler olacağı merakla bekleniyor. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümünde bomba gibi gelişmeler yaşanacak.

Yahya nikah masasını terk edecek, Dudu yalanları ile birlikte öylece ortada kalacak. Sadece bu da değil, Halise tutuklanacak. Bunun yanı sıra Mavi hakkında öyle şeyler ortaya çıkacak ki, birçok dizi hayranı buna şaşıracak. Kızı ölen Mavi’nin anneannesini öldürdüğü de ortaya çıkacak. Bir de Sancar’ın eline geçecek olan Mavi ile ilgili bir dosya her şeyin kabusa dönmesine neden olacak.

Sefirin Kızı dizisinin senaristleri Eylem Canpolat ile Ozan Aksungur, hikayeyi daha da ilginç hale getirmek için çok yoğun bir çaba harcıyor. Dizinin düşen reytinglerini toplamak adına bu tür heyecanı yüksek sahnelere ihtiyaç var. Ancak tüm bu adımlar kaçan izleyiciyi geri getirecek mi, işte bu bilinmiyor.

Sefirin Kızı dizisinde senaristler çıldırdı, son kozlar ortaya döküldü! 7

Senaristlerin üst üste böyle vurucu gelişmeleri ortaya dökmeleri adeta son kozların oynanmakta olduğu hissiyatını veriyor. Şayet hikayeyi derinden etkileyecek bu gelişmeler de ilginin artmasını sağlamaz ise, bundan sonraki adımlar bazı karakterlerin yapıma vedasıyla ilgi çekme çabasına dönüşebilir.

Sefirin Kızı dizisinin 45. bölümünde birbirinden önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor. İşte tüm detaylar: Yahya’nın nikah masasını terk etmesinin ardından Halise’nin tutuklanması konakta bomba etkisi yaratmıştır. Sancar annesinin tutuklanma nedenini anlamaya çalışırken Mavi’yi de Sedat’tan uzak tutmaya çalışır. Olanların iç yüzünü ise Yahya’dan öğrenecektir. İki kardeş Halise’yi çıkarmak için mücadele etseler de annelerine karşı aldıkları tavrı korumaya kararlılardır.

Mavi, dışarıda kopan felaketlerden ve yaşanan tüm olumsuzluklardan Melek’i korumak için bir anda kendilerine küçük bir dünya kurar. Üstelik bunu Sancar’ı çok şaşırtacak bir yerde yapacaktır.

Dudu yaşadıklarına inanamaz ve yaşadığı acıyla konakta kriz yaratmaya devam eder. Yahya ise büyük bir pişmanlığın peşinde Elvan’la konuşmaya çalışır. Elvan, Bora sayesinde bambaşka bir Elvan keşfederken konağın sınırlarından girdiği anda arka arkaya öğrendikleriyle sarsılır.

Sedat ise hız kesmeden saldırmayı sürdürür ve Sancar’ın kucağına başka bir bomba daha bırakır. Sancar aynı yerden sınanmaya devam ederken Mavi’nin geçmişindeki başka sırlar da yavaş yavaş su yüzüne çıkar. Sonunda Sedat’ın kontrolden çıkan öfkesiyle herkesin hayatı bir kabusa dönüşecektir.