Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisine İyi Günde Kötü Günde dizisinden sürpriz transfer

Sefirin Kızı dizisine İyi Günde Kötü Günde dizisinden sürpriz transfer

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisine yeni oyuncuların katılımı sürüyor. Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde oynadıkları dizinin hikayesinde yeni gelişmeler yaşanırken, diziye katılan yeni karakterler de heyecan yaratıyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümde Sancar’ın Nare’yi uçuruma düşmekten kurtarmak için Akın ile birlikte aşağı atlaması herkesi şoke etmişti. Yeni bölümde neler yaşanacağı büyük bir merakla beklenirken diziden gelen haberler de merakı iyice arttırmakta.

Sefirin Kızı dizisine İyi Günde Kötü Günde dizisinden sürpriz transfer 8

Kısa bir süre önce diziye sevilen usta oyuncu Zerrin Sümer’in katılacağı öğrenilmişti. Sümer’in kimi oynayacağı merak konusuyken bir başka ismin daha diziye katılması gündeme geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre bir doktor karakteri diziye dahil olacak. Dizideki bu yeni karakteri Deniz Işın oynayacak.

Işın, son olarak geçtiğimiz hafta ekrana veda eden Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrolünde oynadığı İyi Günde Kötü Günde dizisinde Seda karakteri ile ekranlara geliyordu.

Sefirin Kızı dizisine İyi Günde Kötü Günde dizisinden sürpriz transfer 9

Ayrıca daha önce Her Yerde Sen ve Netflix’te Beren Saat, Mehmet Günsur ve Melisa Şenolsun’un başrolünde oynadığı Atiye dizisinde de rol almıştı.