Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sefirin Kızı’nın Dudu’su İlayda Ildır birçok oyuncunun yaptığının tersini yapıyor!

Sefirin Kızı’nın Dudu’su İlayda Ildır birçok oyuncunun yaptığının tersini yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeditepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan İlayda Ildır, Sefirin Kızı dizisinde Dudu karakterine hayat veriyor. Aslında birçok izleyici onu Söz dizisindeki Nazlı karakteri ile hatırlıyor… Oyunculuk aslında küçüklük hayali ve 7 yaşında başladığı tiyatro serüveni ile bu hayalini gerçekleştirdi, İlayda Ildır…

Ailesinin de desteği ile sahne sanatlarına ilgi duyan, amatör olarak tiyatro oyunlarında yer alan Aldır, daha sonra ise reklam filmi ve ardından da diziler de rol alarak 2017 yılından bu yana ismini geniş kitlelere duyurmayı başardı.

Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Bilge karakteri ile setlere adım atan oyuncu, ayrıca Bekar Bekir isimli filmde de rol almıştı. Nazlı karakterinden sonra Dudu, biraz farklı oldu. Sevilen ve beğeni ile takip edilen Nazlı, iyi bir karakterdi. Ancak Dudu, kötü bir karakter ve gıcık olan birçok izleyici de var.

Sefirin Kızı'nın Dudu'su İlayda Ildır birçok oyuncunun yaptığının tersini yapıyor! 8

Sosyal medyada olumsuz yorumlar alan oyuncu, birçok meslektaşının aksine ekranda kendisini izliyor. Sektörde oyuncuların kendilerini izlemek istemediği ile ilgili birçok detay biliniyor. Ancak İlayda Ildır, birçok oyuncunun aksine ekranda kendisini görmek istiyor.

Akşam gazetesine konuşan oyuncu, “Özellikle kendi sahnelerimi izliyorum. Ne yapmışım, neler katabilirmişim daha fazla ya da neyi yapmasaymışım daha iyiydi gibi” diye konuştu.

Sefirin Kızı'nın Dudu'su İlayda Ildır birçok oyuncunun yaptığının tersini yapıyor! 9

Oyunculuk konusunda henüz yolun başında olduğunu da ifade eden İlayda Ildır, “Öğrenmem gereken kendimi geliştirmem gereken çok konu var. Ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve inanılmaz keyif alarak yapıyorum bu işi. Umarım izleyenler beğeniyordur, onların düşüncesi benim nasıl bulduğumdan daha önemli” dedi.