Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı ile sıçrama yapan Deniz Işın’ı yurt dışında parlatacak proje bulundu!

Sefirin Kızı ile sıçrama yapan Deniz Işın’ı yurt dışında parlatacak proje bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu Deniz Işın, 2019 yılında başladığı kariyerinde birbiri ardına iyi projelerde yer almaya devam ediyor. Yaz aylarında yayınlanan Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisi ile sektöre adımını atan oyuncu, aradan geçen 3 yılın ardından yeniden bir yaz dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Atiye, İyi Günde Kötü Günde dizilerinde tecrübe kazanan oyuncunun büyük çıkışı, sonradan kadrosuna katıldığı Sefirin Kızı dizisi olmuştu. Bu yapımda Sahra karakteri ile 8 bölüm yer almasına rağmen izleyicileri çok etkileyen Deniz Işın, yurt dışında da tanındı ama hikayede kısa süre kalması yeterince güçlü çıkış yapmasını sağlayamadı. Oyuncu, Sefirin Kızı’nın hemen ardından Masumiyet isimli dram projesiyle büyük çıkışa imzasını attı.

Eee Sonra, Bizden Ne Olur isimli dijital projelerin ardından Leyla ile Mecnun’da başrolde yer alan Deniz Işın, son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından birisi haline geldi.2019 yılındaki Her Yerde Sen’in ardından benzer bir dizi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Deniz Işın, atv’de yayınlanacak olan Ah Canım Hayat isimli dizinin kadrosuna dahil oldu.

Sefirin Kızı ile sıçrama yapan Deniz Işın'ı yurt dışında parlatacak proje bulundu! 7

Oyuncunun yeni televizyon dizisi ise İlhan Şen faktörü düşünüldüğü zaman yurt dışında büyük ilgi çekecektir. Aşk Mantık İntikam ile güçlü bir çıkış yapan ve birçok ülkeden hayran kitlesi edinen İlhan Şen, yeni dizideki partnerinin de sosyal medyada öne çıkmasına katkı yapacaktır.

Deniz Işın’ın yurt dışında parlamasını sağlaması beklenen yeni dizi öncesi izleyiciler de bu çifti beğendi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda ikiliye destek mesajları yayınlandı.

İlhan Şen ile başrolü paylaşacak olan Deniz Işın, yaz döneminin en çok konuşulan isimlerinden birisi olacak gibi gözüküyor. Aşk Mantık İntikam ile büyük çıkış yakalayan İlhan Şen ile Deniz Işın arasındaki uyum da şimdiden merak konusu oldu.

Deniz Işın’ı yeni dizide Firuze karakterinde izleyebilirsiniz. Kaan rolüne hayat verecek olan İlhan Şen’in dışında hikayedeki diğer karakterler ve canlandıracak olan isimler şöyle:

Toprak Can Adıgüzel “Feryat”,
Beran Soysal “Mehmet”,
Muttalip Müjdeci “Muhsin”,
Çağdaş Onur Öztürk “Taner”,
Nimet İyigün “Zeynep”,
Onur Gözeten “Ömer”,
Derya Pınar Ak “Çiğdem”,
Ozan Yiğit “Serdar”,
Zeynep Oymak “Ayşegül”…