Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’da katil ortaya çıktı, nefesler kesildi! 6 ay sonrasını kimse tahmin bile edemiyor!

Yargı’da katil ortaya çıktı, nefesler kesildi! 6 ay sonrasını kimse tahmin bile edemiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, her bölümüyle izleyenleri öyle yerlere sürüklüyor ki tahmin ötesi durumlar şaşkınlık yaşatıyor. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldıkları Yargı, 30. bölümüyle yine izleyiciyi ekrana kilitledi!

Sema Ergenekon’un güçlü kaleminden çıkan hikaye öyle yerlere gittiği ki herkesin donup kaldığı gelişmeler yaşandı. Zafer cinayetinin ayrıntıları ilk kez ortaya çıkarken, izleyici yine çok şaşırdı! Dizinin 6 ay sonraki zaman atlamasından aynı sahne, bir önceki hafta yayınlanmıştı.

Ceylin, elleri üstü başı kan içinde ofisine girmiş, hemen elini yüzünü yıkamış ve kanlı bıçağı saklamaya çalışıyordu. Bu sırada Eren Komiser de kapıyı tekmeleyerek içeri giriyor ve Ceylin’e şaşkınlıkla bakakalıyordu.

İşte bu sahnenin devamı, 30. bölüm sonunda biraz daha ilerleyerek tekrar yayınlandı. ‘6 ay sonra’ notuyla yayınlanan sahnenin devamında Ceylin’in elindeki kanlı bıçağı saksıdaki toprağın içine yerleştirdiği, bu sırada Eren’in içeriye girdiği ve Ceylin’i tutuklayarak götürdüğü görülüyordu. Hiç bir şey konuşmayan Ceylin’in, birisini öldürdüğü ya da yaraladığı anlaşılıyordu ancak kimin olduğunu tahmin etmek neredeyse mümkün değil gibi görünüyor!

Yargı'da katil ortaya çıktı, nefesler kesildi! 6 ay sonrasını kimse tahmin bile edemiyor! 88

Senarist Sema Ergenekon, yine izleyiciyi çok şaşırtacak gelişmeler için önceden hazırlamakta. Son bölümde Zafer cinayetini Serdar’ın işlediği ortaya çıktı. Ancak tabii sadece izleyici biliyor gerçeği! Eren Komiser ve Pars Savcı, olay yerinde canlandırma yaparak Çınar’ın kazayla ateşlenen kurşunla Zafer’i öldürmesinin mümkün olmadığı sonucuna vardı. Olay yerinde bir kişinin daha olduğu ve Çınar bayılınca Zafer’i öldürdüğü şüpheleri oluştu.

Olay yerine getirilerek olanları anlatan Çınar’a Pars ve Eren’in 3. kişi şüphesiyle sahip çıktığını ve bunun doğru olmadığını savunan Ceylin sinirlenip Ilgaz’ı da suçladı. Kardeşinden yana tavır aldığını söyleyerek ‘sen de suçlusun’ dediği Ilgaz, anahtarı bırakıp evi terketti.

Yargı'da katil ortaya çıktı, nefesler kesildi! 6 ay sonrasını kimse tahmin bile edemiyor! 89

Yargı dizisinde Ilgaz ve Ceylin’in yolları ayrılacak. En azından son bölümde yaşananlar bunu gösteriyor. Ancak gerçek katilin Serdar olduğunun ortaya çıkması, bölümün sürpriziydi. İzleyici, Çınar bayıldıktan sonra aslında ölmemiş ve yaralı olan Zafer’e iki el daha ateş ederek onu öldüren kişinin Serdar olduğunu gördü.

Bu gerçek ne zaman ve nasıl ortaya çıkacak şimdi herkes bunu bekliyor. Ancak bir başka merak edilen konu ise Ceylin’in kimi ve neden bıçakladığı! Yargı dizisi, 30. bölümüyle yine pek çok soruyu beraberinde getirirken, en önemli cevaplardan birisini de verdi.

Her hafta sürükleyici hikayesi ile heyecanla izlenen dizinin 31. bölümü şimdi daha büyük bir merakla beklenmekte. Her hafta reytinglerde de iyi sonuçlar alan Ay Yapım imzalı dizi, yine zirveye oturdu! 30. bölümüyle Total ve AB kategorilerinde birinci olmayı başardı.

Yargı'da katil ortaya çıktı, nefesler kesildi! 6 ay sonrasını kimse tahmin bile edemiyor! 90

İşte 30. bölüm özeti:

Eren’in Zafer’e üç el sıkıldığını fark etmesi, cinayetin seyrini değiştirdi. Cinayet mahallinde üçüncü bir şahsın varlığına dair şüpheleri giderek artan Pars ve Eren bu delilin üzerine gitme kararı aldı. Akıllara gelen ilk isim Serdar olurken, Serdar’ın sorgulanacağını duyan ve kendisinden bir şeyler sakladığından şüphelenen Yekta soluğu Serdar’ın yanında aldı. Serdar bir şeyler sakladığını inkar etse de izleyenler, Zafer’in ölümüne sebep olan kurşunları Serdar’ın sıktığına tanıklık etti.

Çınar (Arda Anarat) ve Metin’in (Hüseyin Avni Danyal) masum olma ihtimallerine dayanamayan Ceylin, (Pınar Deniz), Metin’in tutuklu yargılanması için dilekçe verirken aynı zamanda Yekta’yı neden ele vermediğini Pars’a açıkladı. Karşılığında ise Yekta’nın yaptıklarının bedelini ödemesi için Pars’tan yardım sözü aldı. Ilgaz’dan (Kaan Urgancıoğlu) bir seçim yapmasını isteyen Ceylin, bu davaya hiçbir şekilde müdahil olmadığı takdirde Ilgaz’la beraber olmaya devam edebileceklerinin altını çizdi.

Hissettiği vicdan azabı ve mahcubiyetle iyice ezilen Ilgaz ise Ceylin’i tercih etti. Ancak davada yaşanan gelişmeler ve ortaya çıkan üçüncü şahıs şüphesi Ceylin’i deliye döndürdü. Hırsını Ilgaz’dan çıkartan ve onun da suçlu olduğunu söyleyen Ceylin, Ilgaz’ın beklenmedik bir hamlesiyle karşılaştı. Ceylin’in kendisine ve ailesine olan öfkesinin dinmeyeceğinden emin olan Ilgaz evi terk etti.

Yargı'da katil ortaya çıktı, nefesler kesildi! 6 ay sonrasını kimse tahmin bile edemiyor! 91

Yine zaman atlamasının yaşandığı final sahnesinde Eren’in cinayet şüphesiyle Ceylin’i göz altına almaya gelmesi gerilimi iyice artarken Ceylin’in eski müvekkili Çağdaş (Orkun Can İzan), beraber kaçtığı sevgilisi Cansu (Birce Bircan) ve Ilgaz ile Derya’nın (Şükran Ovalı) birlikte baktığı dosyadaki öldürülen hakim arasındaki bağın ne olduğuna dair gizem ise giderek yükseldi.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz başrolde bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi önemli isimler de yer alıyor.