Ana sayfa Dizi Haberleri İkimizin Sırrı dizisinde reytingler endişeyi daha da artırdı!

İkimizin Sırrı dizisinde reytingler endişeyi daha da artırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkimizin Sırrı dizisinin reytingleri ne iyi ne kötü! atv ekranlarında izleyicilerle pazar akşamları buluşmaya devam eden İkimizin Sırrı, bir türlü beklenen çıkışını gerçekleştiremiyor. Leyla Feray ile Aras Aydın ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin güçlü bir dram hikayesi bulunuyor. ilk başladığı günden bu yana her bölüm üzerine koyarak ilerleyen bir hikaye görüyoruz.

atv ekranlarında Eylül ayından itibaren izleyicilerden daha fazla ilgi görmesi beklenen dizinin dördüncü bölümü dün akşam yayınlandı. Tüm kişiler kategorisinde ikinci sırada yer alan dizi, reyting oranlarında ise ortalamanın altında kaldı.

Dün akşam hem AB hem de ABC1 gruplarında üçüncü sırayı elde eden dizi adına çok başarılı bir sıralama olduğunu söylemek yanlış olmaz… Yaz döneminde bir çok yapım sıkıntı yaşıyor ve sıralamalarda ilk 3’te olmak her yapım için gelecek vaat etme anlamında önemli bir konum.

Ancak düşük gelmeye devam eden reytingler ise izleyicileri rahatsız ediyor. İkimizin Sırrı’nı kış dönemi için hazırlayan ama erken başlatan atv için de bu oranlar tatmin edici değil.

Dizinin hikayesi ile iyi bir akış sergiliyor. İzleyiciler gelişmelerden memnun. Beşinci yeni bölümde Neva ile Alp’in formalite bile olsa evlenecek olması izleyicilerin heyecanını artırıyor. Dizide karakterler arasında bir aşk başlasa belki reytingler de yükselebilir. Ancak hikayenin sağlam olduğunu ve her şeyin yolunda olduğun düşünen bir izleyici kitlesi var.

Eylül itibariyle izleyiciler yeniden ekran başına geçecek. İkimizin Sırrı bu dönemde önemli bir yükseliş sergiler ise her şey yoluna girecek. Ancak reytingler bu şekilde devam ederse bu büyük endişe sebebi olacaktır. Zira böyle bir dram dizisi iyi reytingler alamazsa yeni sezonda yoluna devam etmesi çok zor olacaktır.

İşte 5 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak olan 5. bölümden ilk fragman: