Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı’nın Menekşe’si Tülin Ece Yazkan’a piyango gibi dizi!

Sefirin Kızı’nın Menekşe’si Tülin Ece Yazkan’a piyango gibi dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tülin Ece Yazkan, 2015 yılında yayınlanan Yaz’ın Öyküsü isimli dizideki Öznur karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Ardından Yılanlar’ın Öcü isimli dizideki Nil karakterini canlandıran oyuncu, asıl çıkışını ise Bodrum Masalı dizisiyle yaptı.

İpek karakteriyle yer aldığı Bodrum Masalı dizisinde çok sevilen oyuncu, yetenekleri ile de dikkatleri üzerine topladı ve güzelliği ile de çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Kırlangıç Fırtınası dizisinin ardından oyuncu, Ufak Tefek Cinayetler’de boy gösterdi ve Merve’nin gençliği olarak da başarılı bir oyunculuk sergiledi.

Tülin Yazkan’ı öne çıkartan asıl projenin ise Sefirin Kızı dizisindeki Menekşe karakteri olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Oyuncu, Menekşe Efeoğlu olarak yer aldığı dizide geniş bir hayran kitlesi elde etti. Yeni sezonda ise oyuncunun rol alacağı proje ortaya çıktı.

Sefirin Kızı'nın Menekşe'si Tülin Ece Yazkan'a piyango gibi dizi! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Tülin Ece Yazkan, The Split dizisinin uyarlaması olan Ayrılık’ta önemli bir karaktere hayat verecek.

Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk’un kadrosunda yer aldığı Ayrılık dizisi oyuncu adına yeni bir deneyim fırsatı sunuyor.

Sefirin Kızı'nın Menekşe'si Tülin Ece Yazkan'a piyango gibi dizi! 9

MF Yapım tarafından hazırlıklarına devam edilen dizide 3 kardeşi göreceğiz. Bu 3 kardeş olarak da Gökçe Eyüboğlu, Gökçe Bahadır ve Tülin Ece Yazkan ekranda izleyici karşısında olacak.