Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey’in Güneş’i Tülin Ece Yazkan, yeni sezonda projesini seçti!

Evlilik Hakkında Her Şey’in Güneş’i Tülin Ece Yazkan, yeni sezonda projesini seçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka arkaya rol aldığı başarılı dizilerle kariyer merdivenlerini emin adımlarla çıkan genç oyuncu Tülin Ece Yazkan geçen kış Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle ekrana gelmişti. Başarılı oyuncu yeni sezonda yine Fox TV ekranında olacak.

Tülin Ece Yazkan, 2015 yılında yayınlanan Yaz’ın Öyküsü isimli dizideki Öznur karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Ardından Yılanlar’ın Öcü isimli dizideki Nil karakterini canlandıran oyuncu, asıl çıkışını ise Bodrum Masalı dizisiyle yaptı.

Dikkatleri üzerine çektiği dizi ise Ufak Tefek Cinayetler oldu. Yayınlandığı dönem büyük ses getiren dizide Tülin Ece Yazkan, Aslıhan Gürbüz’ün canlandırdığı Merve karakterinin gençliğine hayat verdi. Yazkan’ı öne çıkartan asıl projenin ise Sefirin Kızı dizisindeki Menekşe karakteri oldu. Oyuncu, Menekşe Efeoğlu olarak yer aldığı dizide geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Evlilik Hakkında Her Şey’in Güneş’i Tülin Ece Yazkan, yeni sezonda projesini seçti! 7

Tülin Ece Yazkan, Sefirin Kızı dizisinin ardından geçen sezon Fox TV’de ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisiyle ekrana geldi. Yazkan’ın Güneş isimli bir karakteri canlandırdığı dizi çok yüksek reytingler alamasa da özellikle kadın izleyiciler tarafından çok sevildi. Dizi sezon sonunda ekranlara veda etti.

Yaz aylarını dinlenerek geçiren genç oyuncu yeni sezonda rol alacağı diziyi seçti. Yazkan yeni sezonda Fox TV’de ekrana gelmeye başlayacak olan Kupa Kızı (ilk adıyla Zengin Kız) dizisinde rol alacak. Yani Tülin Ece Yazkan, önümüzdeki sezon da Fox TV ekranında olacak.

Fox TV için Med Yapım tarafından çekilen Zengin Kız isimli dizide başrolde genç oyuncular Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’e usta isim Nazan Kesal eşlik edecek. Çok yakında sete çıkması beklenen dizide Alina Boz bir bebek bakıcısını canlandıracak. Yazkan’ın canlandıracağı karakterle ise bir bilgi henüz yok.