Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisi, alınan yeni karar ile hak ettiği yeri kazandı!

Seksenler dizisi, alınan yeni karar ile hak ettiği yeri kazandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Seksenler dizisiyle ilgili gelen haberler hayranları mutlu etti. 2 sezondur TRT1 ekranlarında ana haber bülteni öncesinde kısa bölümlerle, günlük dizi formatında yayınlanan Seksenler dizisiyle ilgili yeni karar dikkat çekti.

TRT1 ekranında izleyicilerin haftalık normal dizi olarak yayınlanmasını talep ettikleri Seksenler için bu hakkın yaz aylarında verileceğine yönelik bilgiler geliyor. Birol Güven imzalı dizi geçtiğimiz aylarda başrol oyuncusu Rasim Öztekin’in vefatı ile yeniden gündem olmuştu.

Seksenler dizisinde yaşanan bu acı gelişme ekibin de moralini bir hayli bozdu. Yaz aylarında ise alınan yeni kararların etkisi Seksenler dizisini öne çıkartacaktır. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, 2 sezondur günlük dizi formatında ilerleyen Seksenler, Yaz ayları boyunca haftalık normal dizi olarak ekranda izleyicisi ile buluşacak.

Yıllardır bu durumun gerçekleşmesini arzu eden dizi hayranları yaz aylarında da olsa buna kavuşmuş olacak. Birçok Seksenler hayranı yayın saati nedeniyle diziyi izleyememekten şikayetçiydi.

Zeynep Demirel ile birlikte Reha Özcan’ın da yenilenen kadroya dahil olduğu Seksenler dizisi, yaz aylarından sonra yeniden hafta içi yayınlanan günlük dizi formatına geri dönecek.