Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisinde büyük değişim yaşanıyor!

Seksenler dizisinde büyük değişim yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Seksenler dizi ekibi yeni bir döneme hazırlık yapıyor… Yaz aylarında haftalık dizi formatına dönmesi beklenen TRT1 dizisi, şimdilerde hafta içi akşam üstü yayınlanıyor… Birol Güven’in yapımcılığını üstlendiği Seksenler dizisinin yaz aylarında prime-time’da yayınlanan bir dizi olacağı ama yeni sezonda tekrar günlük dizi formatına döneceği gelen bilgiler arasında.

Mucize Doktor dizisinden ayrılan Reha Özcan’ın kadrosuna katıldığı Seksenler’in kadrosunda ayrıca ünlü kaleci Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel’in de yer alacağı duyurulmuştu.

Birol Güven geçtiğimiz haftalarda yaptığı paylaşımlarda iddialı ifadeler kullanmıştı. Güven, “Seksenler yepyeni hikayeler , yepyeni karakterler ve yepyeni oyuncularla yoluna devam ediyor. Muhteşem oyuncu kadromuza Zeynep Demirel de katılıyor” diyerek yeni transferi açıklamıştı.

Seksenler dizisinde büyük değişim yaşanıyor! 8

Yaz aylarında Seksenler dizisinin bir atak yapması ve TRT1 ekranında izleyicileri yeniden kendisine çekmesi beklentisi var. Önceki ay 62 yaşında vefat eden Rasim Öztekin, Seksenler dizisinin Fehmi’si olarak uzun süredir bu yapımda yer alıyordu.

Acı kaybın ardından dizide yenilenme süreci başlatıldı. Reha Özcan’ın hikayede nasıl bir rolde yer alacağı da hayranların merakını süslüyor.

Seksenler dizisinde büyük değişim yaşanıyor! 9

Reha Özcan, geçtiğimiz ay ayrıldığı Mucize Doktor dizisinde Adil karakteri ile çok başarılı bir performans ortaya koymuştu. Usta oyuncunun Seksenler’e gelişi de hayranlarını mutlu etti.

Rasim Öztekin’in acı vefatının ardından Reha Özcan’ın gelişi ile birlikte yeni bir başrol oyuncusu da yapıma kazandırılmış oldu.

Seksenler dizisini yakında değişikliklerle birlikte ekranda daha farklı görmeye başlayabilirsiniz.