Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeşilçam sıcaklığına götüren Yeşilçam dizisine izleyiciler mest oldu!

Yeşilçam sıcaklığına götüren Yeşilçam dizisine izleyiciler mest oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeşilçam dizisinde ilk 5 bölüm yayınladı. BluTV’nin özel projesi olan dizide Çağatay Ulusoy, Selin Şekerci ve Afra Saraçoğlu başrolleri paylaşıyor. İzleyicileri 1960’lı yıllara götüren dizinin hem kostümleri hem mekanları ve oyunculuk performansları da bir harika.

Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı dizide Semih ve Mine karakterleri öne çıkıyor. Selin Şekerci ve Çağatay Ulusoy uyumunu çok beğenen dizi hayranları, her yeni bölümü de büyük bir merak ve heyecanla bekliyor.

Dizinin yeni bölümleri Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarında “Yine bir Perşembe akşamı huzurlarınızdayız. Yeşilçam sokağında bu hafta da okunacak çok senaryo, sorulacak pek çok hesap var” mesajı da dikkat çekti.

İzleyicilerin yorumları çok olumlu oldu. “Çok iyi bir dizi, Yeşilçam sıcaklığını özlemiştik” diye yorum bırakan dizi hayranları, BluTV’ye böyle bir projeye yatırım yaptığı için teşekkür eden mesajlar yayınladı.

Çağatay Ulusoy’un Semih Ateş karakterini çok beğenen hayranlar her hafta perşembe akşamlarını merak ve heyecanla bekliyor…

Yeşilçam dizisinin 5. yeni bölümünü BluTV platformunda izleyebilirsiniz. İşte 5. bölüm fragmanı: