Ana sayfa Sosyal Medya Seksenler dizisinde ne oldu da reytingleri arttı, izleyici bırakmıyor!

Seksenler dizisinde ne oldu da reytingleri arttı, izleyici bırakmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Milyonlar Seksenler dizisini bırakmıyor, peki bunun sebebi ne? Seksenler dizisi TRT1 ekranında perşembe akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Yaz döneminde haftalık dizi olarak izleyicilerle buluşan Seksenler yine büyük bir izleyici kitlesini etkilemeye devam ediyor.

İlker Ayrık’ın 4 yıl aradan sonra geri döndüğü diziye iki yeni isim de katıldı. Zeynep Demirel ve Reha Özcan yeni karakterlere hayat veriyor. Her iki oyuncunun da ekibe kısa sürede alışması ve uyum yakalanması dikkatlerden kaçmadı.

Seksenler dizisinde Elvan ve Şahin olarak yer almaya devam eden Begüm Öner ile Ceyhun Fersoy çifti de rollerini sürdürüyor. Ünlü çift, tatil arasında ise Bodrum’daki evlerine gitti. İkili Seksenler dizisiyle ilgili yaptıkları açıklamada ise izleyicilerin yıllar sonra bu yapımdan neden hala vazgeçmediğini de anlattılar.

Seksenler dizisinde ne oldu da reytingleri arttı, izleyici bırakmıyor! 7

Seyircilerin Seksenler dizisini bırakmadığını ifade eden Begüm Öner, bunun altında eskiye olan özlem olduğunu vurguladı. Öner, kendi aile hayatlarında da Seksenler dizisindeki gibi bir ortam bulunduğunu anlattı ve şunları söyledi:

“Kendi ailemiz içinde de biraz, Seksenler kafasında yaşamayı seven insanlarız. O yüzden bu projenin içinde yer almaktan da çok keyif alıyoruz. Değerlerimizi kaybetmememiz gerektiğini düşünüyoruz. Çok önemli. Bence sevilmesinin en büyük sebeplerinden birisi bu. Çünkü, insanlar çok özlem duyuyorlar.”

Ceyhun Fersoy ise, “Görmüyor musunuz buradaki yaşantıları, insan ilişkileri. Buradan duyarlı vatandaşlara sesleniyorum, selam vermek, günaydın demek, tanımadık olsa da çok zor olmamalı” ifadesini kullandı.

Ceyhun Fersoy, Seksenler izleyicilerine de kendilerini bırakmadıkları için çok teşekkür etti.

“Reytinglerde bir numarayız, gün birincisi çıkıyoruz” diye konuşan Ceyhun Fersoy, herkese teşekkür ettiklerini belirtti.