Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in en uzun süren dizisi için final kararı alındı!

TRT1’in en uzun süren dizisi için final kararı alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birol Güven imzasını taşıyan Seksenler dizisi son 3 yıldır TRT1 ekranında yeniden izleyicilerle buluştu. 24 Ocak 2012 tarihinde TRT1 ekranında başlayan ve son 3 sezondur günlük dizi formatında yayınlanan Seksenler için veda vakti geldi… Bir aile komedisi olmasının yanı sıra, Türkiye’nin politik ve kültürel ortamında da birçok örnek sunan Seksenler dizisi, geçmişi hatırlatma noktasında çok etkili bir proje oldu.

10 sezonluk bu önemli projede birbirinden değerli oyuncular yer aldı. Ancak her dizide olduğu gibi bu önemli projenin de veda vakti geldi… Dizide yer alan isimlerden bazıları ise süreç içinde hayatını kaybetti. 6 sezon haftalık dizi olarak yayınlanan, sonraki 3 sezon ise günlük dizi formatına geçen Seksenler, 2021 yılının yaz ayında ise dokuzuncu sezonunda yine haftalık dizi olarak izleyicilerle buluşmuştu.

Seksenler dizisinin Fehmi babası, Rasim Öztekin anıldı

Dizide Fehmi karakterini canlandıran Rasim Öztekin, geçen yıl vefat etti ve bu durum dizi hayranlarını da ekibini de derinden sarstı… Rasim Öztekin, son sezonda resimleri ile Seksenler setinde anıldı…

Özlem Türkand, Ayşe Tolga, Şoray Uzun, Berat Yenilmez, Begüm Öner, Suzan Kardeş, Yasemin Conka, Ceyhun Fersoy ve İlker Ayrık gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Seksenler efsanesi 2022 yılı itibari ile veda edecek…

Seksenler dizisinin şimdiye kadar 638 bölümü yayınlanırken, sonraki iki bölümün fragmanı da paylaşıldı. TRT1’in diziyi ne zaman bitireceği konusunda ise henüz net bir bilgi yok.