Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Kara’dan müjdeli haber geldi! Dizi bekleyenler bu sürprize şaşırdı!

Burcu Kara’dan müjdeli haber geldi! Dizi bekleyenler bu sürprize şaşırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevilen oyuncu Burcu Kara, uzun yıllardır pek çok film ve dizide rol aldı. 1980 doğumlu oyuncu, bir süredir ise setlerden uzak bir hayat sürüyordu. Yönetmen Fırat Parlak ile evlenmesinin ardından oğulları Ali Çınar’a hamile kalan oyuncu, bir süre setlere ara vermişti.

Kara, 2017 yılında oğlunu dünyaya getirdi. Anne olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu, bir dönem oğluyla daha çok vakit geçirmek için projelerine ara verdi. Eşinin ilk evliliğinden olan Ömer’i de bağrına basan oyuncu, oğlu Ali Çınar’ın biraz büyümesinin ardından projelerde yer almaya başladı.

Ekrana en son 2016 yılında gelen Burcu Kara, 2017 yılında çalışmadı. 2018 yılında ise Keşke Hiç Büyümeseydik isimli bir projede yer aldı. Ancak dizi, beklenen ilgiyi göremeyince erken veda etti. Dizilere ara veren oyuncu, 2019 yılında çekilen Şuursuz Aşk filminde rol aldı. Kırmızı Oda dizisinde de konuk oyuncu oldu. Bein Connect için çekilen kara mizah türündeki Fandom dizisinde de bir bölüm oynayan oyuncu, uzun süredir ekranlarda yok.

Dizileri konusunda bazı şanssızlıklar yaşayan Burcu Kara, son olarak Hakim isimli diziyle ekranlara gelmişti. Atv’de yayınlanan ve başrolünde Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı dizi de beklenen ilgiyi göremeyince erken final yapmıştı.

Burcu Kara'dan müjdeli haber geldi! Dizi bekleyenler bu sürprize şaşırdı! 8

Bu dizide bir polis memuru olan Ayşe’ye hayat veriyordu. Ancak Hakim dizisi, reytingleri düşük gelince 10. bölümde final yaptı. Hayranları tarafından çok sevilen bir karakterle ekrandaydı Burcu Kara ama şanssızlık yaşadı…

Bu arada hayranlarının beklediği yeni dizi haberinin yerine bir başka sürpriz haberle gündeme geldi Burcu Kara! Dizinin bitmesinin hemen ardından ikinci çocuğuna hamile olduğunu öğrendi oyuncu. Bu sevinçli haberle birlikte gelen teklifleri de değerlendiremeyen oyuncu, yeniden anne olma heyecanını yaşıyor şu sıralar.

Burcu Kara'dan müjdeli haber geldi! Dizi bekleyenler bu sürprize şaşırdı! 9

Giderek kilo almaya da başlayan oyuncu, 36 beden olduğu günlere de veda ettiğini belirterek  “Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balıketi bir Burcu’ya hazır olun. Ailemizin büyüdüğü doğrudur. Hep kalabalık bir aile hayal etmiştim. Çok sevdiğim, çok eğlendiğim, bu hayatı acısı tatlısıyla paylaştığım yol arkadaşımla ikinci kez bu mutluluğu yaşamak kısmet oldu. Umarım sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza alırız üçüncü çocuğumuzu…” diye konuştu.

Burcu Kara ve Fırat Doğu Parlak’ın ikinci bebeklerinin cinsiyetinin de erkek olduğu öğrenildi. 2016 yılında evlendiği Parlak ile mutlu bir evliliği olan oyuncu, bir süre daha setlerden uzak kalacak…