Ana sayfa Dizi Haberleri Zeytin Ağacı dizisinin dünya çapındaki başarısı Murat Boz’a büyük gurur oldu!

Zeytin Ağacı dizisinin dünya çapındaki başarısı Murat Boz’a büyük gurur oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğününe katılan şarkıcı Murat Boz, son dönemde yer aldığı Zeytin Ağacı isimli dizi projesiyle gündemden düşmüyor. Dizinin Netflix’te büyük izlenme oranlarına ulaşması ve dünyanın birçok ülkesindeki izleyiciden gelen olumlu yorumlar da son dönemde dikkatlerden kaçmadı.

Sosyal medyada büyük bir etkileşim dalgasının yaşanmasına da neden olan Zeytin Ağacı dizisi, yurt dışında Another Self ismi ile biliniyor. Dizinin başrolünde Tuba Büyüküstün ile birlikte yer alan Murat Boz, ilk zamanlar eleştiri altındaydı. Neden kendisinin başrolde yer aldığı tartışmaları ise dizideki performansı ile birlikte bitti. Başarılı bir oyunculuk sergileyen Murat Boz, dizinin dünya çapında büyük yankı uyandırmasından gurur duyuyor.

Zeytin Ağacı dizisinin dünya çapındaki başarısı Murat Boz'a büyük gurur oldu! 4

Murat Boz, “Çok mutluyuz. Hakikaten ülkemiz için bir gurur olduğunu düşünüyorum. Dünya çapında bu kadar ses getirmesi bizleri çok mutlu etti. Bütün oyuncu arkadaşlarımı da, yapımcımızı da, yönetmen Burcu Alptekin’i de ve senaristimiz Nuran Evren Şit’i de mutlu etti. Büyük bir gurur hepimiz için” açıklamasında bulundu.

Eylül ayının ortasında Burcu Özberk ile birlikte Amazon Prime Video için Rüyanda Görürsün isimli sinema filminin çekimleri için sete çıkacağını ifade eden Murat Boz, heyecanlı olduğunu da vurguladı.

Murat Boz, bunun da güzel ve eğlenceli bir proje olacağını anlattı. Filmin detayları hakkında bilgi veremeyeceğini belirten Murat Boz, romantik komedi hikayesi olacağını ifade etti.

Son dönemde hem konserleri ile yüz binlerce hayranının karşısına çıkan, aynı zamanda setlerde oyunculuk performansı ile de yer alarak dikkatleri çeken Murat Boz, dünya çapında tanınma noktasında da Zeytin Ağacı projesi ile büyük bir fırsat elde etmiş oldu.