Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu dizisi çok güçlü oyuncular ile çok iyi reytingler gelmeyeceğinin kanıtı gibi oldu!

Veda Mektubu dizisi çok güçlü oyuncular ile çok iyi reytingler gelmeyeceğinin kanıtı gibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Veda Mektubu dizisinin güçlü bir hikayesi ve çok etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Kanal D gibi son 3 yıldır çok önemli dizi projelerini milyonların beğenisine sunan bir yayıncı için de Veda Mektubu’nun reyting sonuçları çok önemli.

Ancak dizinin hem güçlü hikayesi hem de etkili oyuncu kadrosuna rağmen, sosyal medyada da büyük çıkış yaşadığı bir ortamda reytinglerde elde edilen sonuçlar üzücü bir görüntü çiziyor.

Kanal D’nin hiç de beklemediği şekilde 3’li reytingleri ancak elde edebilen bir proje olarak kalan Veda Mektubu, etkileyici bir çıkış yapamadı. Diziyi izleyen ve sosyal medyada her hafta binlerce paylaşım yapan sadık bir izleyici kitlesi oluştu.

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım gibi çok etkileyci başrol oyuncuları bulunan dizi, hikayenin akışı olarak da çok dikkat çekici bir süreç yaşıyor.

Ancak bu duruma rağmen 3 Nisan pazartesi akşamı ekrana gelen 6. bölümün reytinglerinde büyük bir sırçama beklenirken, geçen haftanın bile gerisine düşünüldü.

Hem de tüm izleyici kategorilerinde de ilgi kaybı yaşadığı gözlemlenen Veda Mektubu için bu pek da olumlu bir tablo gibi gözükmüyor.

Ünlü isimlerin, güçlü bir hikaye etrafında bir araya gelmesinin de milyonların dikkatini çekme konusunda yeterli olmadığının kanıtı Veda Mektubu dizisi oldu.

Dizinin 6. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde günü 13. olarak bitirmesi, ABC1 grubunda ancak 12. olabilmesi üzücü bir sonuç. Ancak AB grubunda elde edilen 5.’lik, hala umudun var olduğunu da gösteriyor.

Veda Mektubu dizisinin reytinglerini düzeltememesi durumunda bu sezonu aşıp da gelecek sezona taşınması pek de mümkün görünmüyor.