Ana sayfa Sosyal Medya Selim Bayraktar oynama isteğini kabartan çok özel bir rol ile yeniden dizilerde!

Selim Bayraktar oynama isteğini kabartan çok özel bir rol ile yeniden dizilerde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Veda Mektubu isimli Kanal D dizisinde Ziya karakteri ile ekranda yer almaya başlayan Selim Bayraktar, birçok hayranını da şaşırttı. Oyuncu, daha önce çok farklı rollerde yer almış ve genellikle de kötü adam karakterlerindeki başarısıyla hayranlık uyandırmıştı. Ancak bu sefer hayata çok farklı bir noktadan bakan, çevresine faydalı bir karakter ile izleyiciyi ekranda görmekteyiz.

Ziya karakterini oyna isteğinin nedenlerinden bahseden Selim Bayraktar, değerli düşüncelere sahip birisi olmasına rağmen, kendi isteklerinden vaz geçme konusunda da toplumsal sorumluluk sahibi birisini canlandırıyor.

Işıldayan, ışık yayan anlamına gelen Ziya ismi de bu role bir hayli yakışmışa benziyor. Selim Bayraktar, Ziya karakterini özellikleri noktasında “Zaman zaman kendiyle çelişen ve kara deliğin kenarında duran eş bağımlı bir insan” şeklinde tanımladı.

Bu tür kişilerin özelliklerinden bahseden oyuncu, şu detayları anlattı: “Eş bağımlı kişiler, çabaları, fedakarlıkları ve istismara tahammül etme istekleri için sevgi alma umuduyla başkalarını kabul eden ve ilgilenen kişilerdir. Ziya’nın bu katmanlı özelliği onu oynama isteğimi kabarttı. Geçmişin yüküyle zorda kalmış aşkların, zamanında yaşayamadığımız her anın, söyleyemediklerimiz, korktuklarımız ve kaçtıklarımız artık çocuklarımız aracılığıyla hayatımıza girebilir ve en büyük sınavımız olabilir…”

Kanal D’nin 2023 yılındaki en önemli dizi projelerinin başında gelen Veda Mektubu dizisinde izleyicilerin gerçek hayatta kendisinin yapamadığını, izlediği kahramanlardan bekleyecek.

Bu değerlendirmeyi yapan kişi de Selim Bayraktar ve şu sözleri de oldukça anlamlı:

“Seyircimiz belki de kendi yapamadığını izlediği kahramanından bekleyecek. Bu kuvvetli bir bağ demektir. İzlerken seyircimizin kendinden çok şey bulacağına inanıyorum. Belki de çoktan veda etmesi gereken şeylere veda etmesini ya da yeniden kavuşmasını sağlayacak. Veda Mektubu sezgilerinizi ve duygularınızı tetikleyecek.”