Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai ve Destan dizilerinden sonra Ebru Şahin yeni projesinde çok farklı bir konumda!

Hercai ve Destan dizilerinden sonra Ebru Şahin yeni projesinde çok farklı bir konumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon devam eden Hercai dizisinde hikayenin baş kahramanı Ebru Şahin’in canlandırdığı Reyyan karakteri olmuştu. Dünyanın birçok ülkesinde de izlenmesi sonrasında Ebru Şahin de büyük popülerlik elde etti.

Geçtiğimiz sezon ise Destan dizisinde savaşçı bir kadın olarak hikayenin üzerine yazıldığı bir durum ile başa çıkan oyuncu, çok yoğun eğitimler aldı ve karakterin de, sorumluluğunun da hakkını verdi.

Ebru Şahin için Hercai ve Destan dizilerinde hikayenin asıl unsuru olma hali yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize projesinde biraz farklılık gösteriyor. Kariyerinin zirvesindeyken çok değişik bir hikayesi bulunan Yüz Yıllık Mucize dizisini tercih eden Ebru Şahin, Harika isimli karakteri canlandıracak.

Ancak bu sefer Star TV dizisinin hikayesinde ana unsur olarak Birkan Sokullu’yu göreceksiniz. 130 yaşında olan Ali Tahir karakterinin hikayesinde Ebru Şahin kadın başrol olsa bile, ne Hercai ne de Destan dizisindeki gibi en merkezdeki kişi değil.

Masumlar Apartmanı dizisinde çok başarılı bir iki sezon geçiren Birkan Sokullu, hikayenin son yüzyılı aşan ve daha geriye giden detaylarında ön plandaki isim olarak izleyici karşısına çıkacak.

Hercai ve Destan dizilerinden sonra Ebru Şahin yeni projesinde çok farklı bir konumda! 8

Yani Ali Tahir karakterinin hikayesinin içinde Harika karakteri bir aşkın parçası olarak yer alacak.

Hem günümüz dünyasında geçen hem de geçmişteki Ali Tahir karakterinin yaşadıklarına gönderme yapan bir dizi olması bakımından Yüz Yıllık Mucize hem farklı hem de Birkan Sokullu’yu fazlasıyla öne çıkartan bir dizi görüntüsü çiziyor.

Elbette ki, dizinin içinde Zerrin Tekindor, Necip Memili ve Hümeyra gibi çok önemli oyuncuların da bulunduğunu hatırlatmak gerekiyor.

Hercai ve Destan dizilerinden sonra Ebru Şahin yeni projesinde çok farklı bir konumda! 9

Yalçın Hafızoğlu ile Ecem Çalhan gibi son yıllarda öne çıkan iki genç oyuncunun da kadrosunda yer aldığı Yüz Yıllık Mucize isimli dizi, Ebru Şahin’in bir aşk hikayesiyle yeniden ekranlara dönüşünü de müjdeliyor.