Ana sayfa Sosyal Medya Selin Şekerci ve İbrahim Selim ayrılığının perde arkası ortaya çıktı!..

Selin Şekerci ve İbrahim Selim ayrılığının perde arkası ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu çift İbrahim Selim ile Selin Şekerci’nin aşkı, Selin Şekerci’nin İbrahim Selim‘in ,‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk olmasının ardından başlamıştı. İkili, ilişkilerini geçtiğimiz ocak ayında sessiz sedasız noktaladı.

Bugüne kadar ayrılıkları hakkında açıklama yapmayan çiftten İbrahim Selim ilk defa konuştu. Şu sıralar Alice Müzikali’nde sahne alan oyuncu İbrahim Selim biten ilişkisiyle ilgili şunları söyledi; “Anlaşamadık, ayrılık kararı aldık biz de. O muhteşem bir insan, ben çok çalıştığım için kendisine zaman ayıramadım ve bu yüzden de ilişkimiz bitti.”

Geçtiğimiz yaz aylarında sürpriz bir aşka yelken açan ikilinin ilişkisi, güneş ve denizin tadını çıkardıkları tatilde birlikte objektife yakalanmaları ile ortaya çıkmıştı.

Selin Şekerci ve İbrahim Selim ayrılığının perde arkası ortaya çıktı!.. 7

Ünlü çiftin ilişkisi 7 ay sürdü.  Bu süreçte birlikte yaşamaya başlayan İbrahim Selim ve Selin Şekerci ikilisi ilişkilerine nokta koyduktan sonra sessizliğini korudu.

Blu TV’de yayınlanan Çağan Irmak imzalı Yeşilçam adlı dizide Çağatay Ulusoy ile başrolde yer alan Selin Şekerci ilişkileri devam ederken yaptığı açıklamada İbrahim Selim’in çok çalışmasından şikayet ederek, “Beyefendi çok çalıştığı için çok da tatil yapmadık. Buradan kendisine laf sokuyorum.. Bana hiç zaman ayırmıyor, sürekli çalışıyor. Neyse iştir, ekmek parası”şeklinde konuşmuştu.

İbrahim Selim’in de son yaptığı açıklamadan sonra çiftin ilişkisinin İbrahim Selim’in iş yoğunluğundan dolayı bittiği açıklık kazandı.