Ana sayfa Sosyal Medya Saklı dizisindeki sevişme sahneleriyle gündemdeki Hazar Ergüçlü kendinden emin konuştu!

Saklı dizisindeki sevişme sahneleriyle gündemdeki Hazar Ergüçlü kendinden emin konuştu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Medcezir, Yüksek Sosyete, Hakan: Muhafız, Alev Alev gibi dizilerle izleyicilerin aklında yer edinen genç oyuncu Hazar Ergüçlü, bu günlerde Blu TV’de yayınlanan Fırat Çelik ile oynadığı Saklı dizisi, Timsah Ateşi adlı tiyatro oyunu ve Erkan Kolçak Köstendil ile başrol oynayacağı Gönül filmiyle gündemde.

YouTube’da yayınlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programında yeni işlerini, oyunculukla ilgili düşüncelerini, Onur Ünlü’yle ilişkisini ve hayatını anlattı. Hazar Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik ile başrolünü paylaştığı, BluTV’de yayınlanan Saklı dizisindeki cesur sevişme sahneleri ile gündeme gelmişti.

Saklı dizisindeki sevişme sahneleriyle gündemdeki Hazar Ergüçlü kendinden emin konuştu! 7
Hakan Gence’ye o sahneler ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Hazar Ergüçlü; “Diğer sahnelere göre biraz daha zor ama tıpkı diğer sahneler gibi işimin bir parçası, benim için önemli olan işimin gerektirdiğini yapmak, hikaye bütünlük içindeyse, iş ne gerektiriyorsa onu yaparım” şeklinde konuştu.

Türkiye’de bazı oyuncuların öpüşme, sevişme, çıplaklık gibi işin gerekliliği içinde olan sahnelere çizdikleri net çizgilere dikkat çeken Hakan Gence, genç oyuncuya bu konudaki düşüncelerini ve kendisinin böyle tabuları olup olmadığını sordu.

Her zaman önemli olanın işin gerekliliği olduğunu belirten Hazar Ergüçlü, şu açıklamada bulundu; “Bir işi okuduğun zaman, AAA sevişme sahneleri var gibi bariz şekilde dikkati orası çekiyorsa diğer yerler yeterince kuvvetli değildir. Bir bütünlük içindeysen, bütünlük varsa ortada iş ne gerektiriyorsa yapılır zaten.”