Ana sayfa Sosyal Medya Selin Şekerci’den müjde! İki dizi var, birine karar verip televizyona geri dönecek!

Selin Şekerci’den müjde! İki dizi var, birine karar verip televizyona geri dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selin Şekerci, Şubat ayında yeniden sahneye çıkan Alice Müzikali’ni izlemeye giden ünlüler arasında yer aldı. Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı müzikalde birçok önemli isim bulunuyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı müzikal yoğun bir ilgi görüyor. Selin Şekerci de özellikle hayranı olduğu, arkadaşı Enis Arıkan’ı izlemek istediğini söyledi. Müzikal çıkışında kameralara yakalanan oyuncu, yeni imajı ile dikkat çekerken, keyfinin yerinde olduğunu da söyledi. Oyuncu, “Yakın arkadaşlarım oynuyor. Çok güzel bir deneyimdi” dedi.

Selin Şekerci'den müjde! İki dizi var, birine karar verip televizyona geri dönecek! 7

Enis Arıkan ve Merve Dizdar’ın müzikaldeki performanslarını çok beğenen Selin Şekerci, Ezgi Mola’nın da çok tatlı olduğunu, Serenay Sarıkaya’yı ise tartışmaya gerek olmadığını söyledi.

Selin Şekerci’nin uzun süre birlikte olduğu İbrahim Selim de Alice Müzikali’nde yer alıyor. Eski aşkının performansının da güzel olduğunu ve bütün oyunun çok güzel olduğunu anlattı.

BluTV’de yayınlanan Yeşilçam isimli dizide izlediğimiz oyuncu, bir süredir setlerden uzakta bulunuyor. Bazı proje teklifleri aldığını ve bunları değerlendirmekte olduğunu belirten Selin Şekerci, “Galiba öncelikle televizyon yapacağım, sonrasında dijital” diye konuştu.

Elinde iki tane televizyon dizisi teklifi olduğunu belirten Selin Şekerci, “Birisine karar vereceğim” diyerek hayranlarına da müjde vermiş oldu. İki teklifteki rollerin de çok farklı olduğunu anlatan oyuncu, henüz karar vermediğini de vurguladı.

1988 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, en son Çatı Katı Aşk isimli diziyle 2020 yılında televizyon ekranında yer almıştı.