Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, Malaga Film Festivali’nde büyük sevgi gösterileriyle karşılandı!

Kerem Bürsin, Malaga Film Festivali’nde büyük sevgi gösterileriyle karşılandı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin yurt dışında elde ettiği büyük başarının meyvelerini yemeye devam ediyor. Adını dünyanın dört bir yanına ulaştıran başarılı oyuncu, geçtiğimiz Cuma günü İspanya’da hayranlarıyla buluştu.

8-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen 25. Malaga Film Festivali’ne onur konuğu olarak katılan Kerem Bürsin, 18 Mart Cuma günü festival açılışında yer alarak, kırmızı halıda yürüdü. Yakışıklı oyuncunun ziyareti duyan İspanyol hayranları festival alanına hücum etti.

İspanya’da geniş bir hayran kitlesi olan Kerem Bürsin, İspanyol basınında da geniş yankı buldu. Malaga merkezli “La Opinion De Malaga”, “Gecenin en coşkulusu şüphesiz devrim yaratan Türk oyuncu Kerem Bürsin oldu” derken, “Hayranlarına en yakın ve en arkadaş canlısı davranan ünlüydü, belli bir mesafeyi korusa da herkesin selfie çekmesine izin verdi.” dedi.

Kerem Bürsin, Malaga Film Festivali’nde büyük sevgi gösterileriyle karşılandı! 20

Malaga Film Festivali’nde büyük bir sevgi seli gösterilen Kerem Bürsin’in hayranları oyuncuyu sözcüsü olduğu He for She posterleriyle karşıladılar. José María Martín Carpena Spor Sarayı’nda düzenlenen festivalde Kerem Bürsin’in gelişini bekleyemeyen bazı hayranları onu havaalanın karşılamaya gitti.

İspanyol basınında ayrıca “Kerem Bürsin, Milena Smit, Luis Tosar veya Pol Granch gibi ulusal ve uluslararası sinema, televizyon ve müziğin yıldızları kırmızı halıda toplandı. Türk oyuncu KeremBursin, Malaga Festivali’nde kırmızı halının en çok beklenen isimlerinden biri oldu.” İfadeleri yer aldı.