Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar birincilik için yeniden ölüm numarasına başvurdu!

Arka Sokaklar birincilik için yeniden ölüm numarasına başvurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Arka Sokaklar dizisi, 16 sezondur yayınlarına devam ediyor. Türk televizyon tarihinin en uzun süreli projesi olarak anılan Arka Sokaklar, çoğu zaman tüm kişiler kategorisinde birincilikler alarak da güçlü çıkışını sürdürüyor.

Dizinin 16. sezonunda bir ara düşen reytingleri toparlamak için senaristler üst üste karakterlerle ilgili ölebileceklerine yönelik sahneler yazmış ve bu durum da izleyicilerin dikkatini çok çekmişti…

Arka Sokaklar dizisinde Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Soylu karakterinin ölme ihtimali bu sezon düşen reytinglerin toparlanmasını sağlamıştı. Yine benzer sahneler ile farklı karakterler için de diziden ayrılabilecekleri yönünde merak uyandıran sahneler çekildi. Bu sayede de uzun süredir birincilikler almayı sürdüren Arka Sokaklar, 18 Mart’ta yayınlanan 619. bölümüyle ise tüm kişiler kategorisinde zirveyi elde edemedi.

Haftayı ikinci olarak tamamlayan dizinin 25 Mart Cuma günü yayınlanacak olan 620. bölümünde ise bu sefer Oya Okar’ın canlandırdığı Selin karakterinin ölebileceğine yönelik gösterilen sahne izleyicilerin merakını artırdı.

Yine aynı taktik ile senaristlerin yeniden birincilik peşinde koştuğu yeni haftada heyecan dolu anlar izleyicileri bekliyor. Oya Okar, diziden ayrılacak mı? İşte bu soru soruluyor ama bugüne kadarki tecrübelerimiz bunun da bir senarist oyunu olduğunu düşündürüyor.

İşte 25 Mart Cuma günü yayınlanacak olan Arka Sokaklar dizisinin 620. bölüm fragmanı: