Ana sayfa Dizi Haberleri Selin Şekerci’nin Çatı Katı Aşk’a havalı girişi ve Ezgi Şenler’e yapılan haksızlık!

Selin Şekerci’nin Çatı Katı Aşk’a havalı girişi ve Ezgi Şenler’e yapılan haksızlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çatı Katı Aşk dizisine Selin Şekerci de dahil oldu. Ünlü oyuncu 14. bölümden itibaren dizide kendisini gösterecek. Ezgi Şenler’in ekipten ayrıldığı ve Selin Şekerci’nin de diziyi hareketlendirmek için yapıma katıldığı daha önce ortaya çıkmıştı.

Şirin karakteri ile diziye etkili bir giriş yapacak olan ünlü oyuncu, 14. bölümde adeta havasını atacak. Şekerci’nin dizideki ilk görüntüleri birçok izleyiciye Kaçak Gelinler dizisini de hatırlattı. Furkan Andıç ile yakın arkadaş olduğu bilinen Selin Şekerci’nin kadroya dahil olması dizinin reytinglerinde nasıl bir etki yapar merakla bekleniyor. Ancak düşük olan reytinglerin bir oyuncunun transferi ile yükseleceğini düşünmek saflık olacaktır.

Nasıl bir rolde yer alacağı da heyecanı artıran bir başka unsur. Ancak sosyal medya yorumlarında Ayşen karakterine hayat veren Ezgi Şenler’e haksızlık yapıldığı yönünde tepkiler de bulunuyor. Dizinin en başında Ezgi Şenler, Furkan Andıç’a yakıştırılmamıştı. Ancak bölümler başladıktan sonra izleyiciler bu ikiliye alışmıştı.

Sette çıkan sorunlar nedeniyle Ezgi Şenler’in devam etmek istemediğine yönelik iddialar da vardı. Selin Şekerci’nin gelişi ile birlikte Çatı Katı Aşk, bu değişimden nasıl etkilenecek, bunu reytingler gösterecek. Sosyal medyada ise Selin Şekerci’ye destek var. Tabii ki Ezgi Şenler’e haksızlık yapıldığı düşüncesi de yaygın şekilde ifade ediliyor.

İşte Çatı Katı Aşk dizisinin 10 Ekim’de yayınlanacak olan 14. bölüm fragmanı: