Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisi öncesi nasıl da kahkaha dolu!

Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisi öncesi nasıl da kahkaha dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yakında Kefaret dizisiyle birlikte Fox TV ekranında olmaya hazırlanıyor. Mert Fırat ile başrolü paylaşacak olan oyuncu, bir hayli neşeli. Yeğeni Buse Çelik ile akşam gezmesine çıkan Nurgül Yeşilçay, kameralara yakalandı.

Instagram hesabından ünlü bir giyim markasını yeğeni ile birlikte ti’ye alan Nurgül Yeşilçay, evde çok fazla genç enerji olduğunu vurguladı ve “Hepsi bir şey yapmak istiyor. Ben de onlar ne derse onu yapıyorum. Çok da eğlenceli oluyor” şeklinde konuştu.

Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisi öncesi nasıl da kahkaha dolu! 7

Oyuncu, yeni dizisiyle ilgili sorularla karşılaştı ve “Ben ayrı diziye başlıyorum, Buse ayrı diziye başlıyor. Heyecanımız var. Başladık hazırlıklara” dedi. Zülfi Livaneli’nin eserinden uyarlanan dizi hakkında konuşan Nurgül Yeşilçay, “Bir aile, başlarına çok enteresan bir olay geliyor ve her şey tepetaklak oluyor” dedi.

Gece filminde beraber çalıştıkları Mert Fırat ile tekrar bir araya geleceği için mutlu olduğunu belirten oyuncu, ayrıca yeğeni ile birlikte bir reklam filminde oynama teklifi de geldiği, henüz karar vermediklerini söyledi.