Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara’da Gökçe Bahadır ile, dizi çekimlerinin perde arkası ifşa oldu!

Menajerimi Ara’da Gökçe Bahadır ile, dizi çekimlerinin perde arkası ifşa oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisinin 7. yeni bölümü 6 Ekim Salı akşamı Star TV ekranında yayınlanacak. Gökçe Bahadır, yeni bölümün konuk oyuncusu oldu. Ünlü oyuncu, 2 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapmış oldu. Kendisini canlandıran oyuncu, izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.

En çok da bir dizi veya sinema filminin çekimlerinin perde arkasında neler oluyor, sahneler nasıl çekiliyor. Bunun gibi detaylar Gökçe Bahadır’ın canlandıracağı sahnelerle gözler önüne serilecek.

Menajerimi Ara dizisinin 7. bölümünden ön izleme görüntüleri yayınlandı. Dizinin hayranları, “Böyle sahnelerin nasıl çekildiğini öğrenmiş olduk” yorumuyla dikkat çekti. Gökçe Bahadır hayranları, ünlü oyuncunun konuk olmasından son derece memnun ve sosyal medyada da bu durumu yorumlara yansıtıyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Aysen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü yine eğlenceli anlarıyla ekran başındaki izleyicilere farklı duygular yaşatacak. İşte 7. bölümden ön izleme görüntüleri: